Кухонні рушники максимально швидко втрачають презентабельний зовнішній вигляд, тому їх прати потрібно не менш ретельно, аніж тюль або інші білі речі, передають Патріоти України.
При цьому приміняють спосіб відбілювання, який господині прозвали «японським», пише Oboz.UA.
Цей метод довів свою ефективність у питаннях повернення первозданної білизни речам.
Прання рушників по-японськи ділиться на два етапи.
Спочатку рушники замочують в особливому розчині. Для приготування засобу гріють 10 літрів води. У ній розчиняють 2 столові ложки гірчичного порошку, столову ложку рослинної олії та стільки ж оцту.
Інгредієнти перемішують і залишають рушники в розчині на 12 годин.
Другий етап — полоскання. Тут також є нюанси. Полоскати рушники слід спочатку в дуже холодній воді, а потім у гарячій.
І якщо чітко слідувати плану, то рушники очистяться від жовтизни, стануть знову білосніжними, свіжими й красивими.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...