
Іноді трапляється так, що котлети вийшли апетитні та соковиті, але помилка з дозуванням солі зіпсувала цю популярну м’ясну страву. Викидати котлети не слід. Страву можна врятувати за допомогою невеликої кулінарної хитрості, передають Патріоти України.
Котлети можна тушкувати у нейтральному соусі. Такий, наприклад, можна зробити на основі борошна.
Борошно (1 ст. л.) обсмажують на невеликій кількості олії. Потім в остигле борошно вливають склянку вершків або сметани, ретельно розмішують, поки не зникнуть грудочки. Якщо вершків чи сметани під рукою немає, можна обійтися водою.
Сіль в даному випадку користуватися не можна, якщо ви не хочете зробити страву ще солонішою. Отриману суміш заливають і тушкують протягом 10-15 хвилин.
Якщо борошна немає, то рецепт “секретного способу” можна видозмінити: котлети заливають сумішшю сметани (вершків) та води і також гасять 10-15 хвилин.
Біла скатертина - символ елегантності на столі, особливо перед святами. Але навіть найакуратніші тканини з часом жовтіють або сіріють. Добра новина: існують прості домашні методи, які повертають скатертині її первісну чистоту та свіжість, передають Пат...
Кожна особистість, якою би вона не була, має певні вади чи слабкості, про які не хоче зізнаватися навіть сама собі. Ці недоліки можуть ускладнювати стосунки, перешкоджати особистісному зростанню або заважати досягненню поставлених цілей, передають Патр...