Секрет досвідчених господинь! Як за допомогою соусу врятувати пересолені котлети

Іноді трапляється так, що котлети вийшли апетитні та соковиті, але помилка з дозуванням солі зіпсувала цю популярну м’ясну страву. Викидати котлети не слід. Страву можна врятувати за допомогою невеликої кулінарної хитрості, передають Патріоти України.

Подробиці

Котлети можна тушкувати у нейтральному соусі. Такий, наприклад, можна зробити на основі борошна.

Борошно (1 ст. л.) обсмажують на невеликій кількості олії. Потім в остигле борошно вливають склянку вершків або сметани, ретельно розмішують, поки не зникнуть грудочки. Якщо вершків чи сметани під рукою немає, можна обійтися водою.

Сіль в даному випадку користуватися не можна, якщо ви не хочете зробити страву ще солонішою. Отриману суміш заливають і тушкують протягом 10-15 хвилин.

Якщо борошна немає, то рецепт “секретного способу” можна видозмінити: котлети заливають сумішшю сметани (вершків) та води і також гасять 10-15 хвилин.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.