Маринування ріпчастої цибулі - це не тільки звична справа для шашликів і барбекю, а й чудовий спосіб надати цікавого смаку салатам, оселедцю та різноманітним стравам, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Хоча зазвичай на цей процес іде не менше 30 хвилин, існують кулінарні хитрощі, які дають змогу швидко маринувати цибулю всього за кілька хвилин, не враховуючи час на її очищення.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Підготуйте дві миски — в одну насипте лід, а в іншу налийте окріп.
2. Очистіть і наріжте цибулю (кільцями, півкільцями або дрібними кубиками).
3. Покладіть нарізану цибулю в миску з окропом і залиште її там на хвилину.
4. Злийте воду і перекладіть цибулю в миску з льодом, почекайте ще одну хвилину.
5. Приберіть лід і додайте оцет, сіль, цукор і улюблені спеції.
Завдяки цій методиці, цибуля маринується швидко, має насичений смак без гіркуватості, а також набуває ароматної та характерної кислинки.
Приємного апетиту!
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...