Маринування ріпчастої цибулі - це не тільки звична справа для шашликів і барбекю, а й чудовий спосіб надати цікавого смаку салатам, оселедцю та різноманітним стравам, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Хоча зазвичай на цей процес іде не менше 30 хвилин, існують кулінарні хитрощі, які дають змогу швидко маринувати цибулю всього за кілька хвилин, не враховуючи час на її очищення.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Підготуйте дві миски — в одну насипте лід, а в іншу налийте окріп.
2. Очистіть і наріжте цибулю (кільцями, півкільцями або дрібними кубиками).
3. Покладіть нарізану цибулю в миску з окропом і залиште її там на хвилину.
4. Злийте воду і перекладіть цибулю в миску з льодом, почекайте ще одну хвилину.
5. Приберіть лід і додайте оцет, сіль, цукор і улюблені спеції.
Завдяки цій методиці, цибуля маринується швидко, має насичений смак без гіркуватості, а також набуває ароматної та характерної кислинки.
Приємного апетиту!
Не всім по кишені дорогі салони краси та ін’єкції ботоксу. Але аптечна мазь з календулою може стати бюджетною альтернативою для догляду за шкірою обличчя, передають Патріоти України. Мазь діє повільно, але ефективно: глибоке зволоження та захисний бар’...
Хочете швидко потренувати мозок? Перевірте свою уважність у цьому челенджі з TikTok. Чи зможете ви знайти вагітну жінку за 20 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — ноги трьох жінок у примірочній магазину, кожна має свій номер: 1, 2 або 3....