Маринування ріпчастої цибулі - це не тільки звична справа для шашликів і барбекю, а й чудовий спосіб надати цікавого смаку салатам, оселедцю та різноманітним стравам, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Хоча зазвичай на цей процес іде не менше 30 хвилин, існують кулінарні хитрощі, які дають змогу швидко маринувати цибулю всього за кілька хвилин, не враховуючи час на її очищення.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Підготуйте дві миски — в одну насипте лід, а в іншу налийте окріп.
2. Очистіть і наріжте цибулю (кільцями, півкільцями або дрібними кубиками).
3. Покладіть нарізану цибулю в миску з окропом і залиште її там на хвилину.
4. Злийте воду і перекладіть цибулю в миску з льодом, почекайте ще одну хвилину.
5. Приберіть лід і додайте оцет, сіль, цукор і улюблені спеції.
Завдяки цій методиці, цибуля маринується швидко, має насичений смак без гіркуватості, а також набуває ароматної та характерної кислинки.
Приємного апетиту!
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...