Маринування ріпчастої цибулі - це не тільки звична справа для шашликів і барбекю, а й чудовий спосіб надати цікавого смаку салатам, оселедцю та різноманітним стравам, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Хоча зазвичай на цей процес іде не менше 30 хвилин, існують кулінарні хитрощі, які дають змогу швидко маринувати цибулю всього за кілька хвилин, не враховуючи час на її очищення.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Підготуйте дві миски — в одну насипте лід, а в іншу налийте окріп.
2. Очистіть і наріжте цибулю (кільцями, півкільцями або дрібними кубиками).
3. Покладіть нарізану цибулю в миску з окропом і залиште її там на хвилину.
4. Злийте воду і перекладіть цибулю в миску з льодом, почекайте ще одну хвилину.
5. Приберіть лід і додайте оцет, сіль, цукор і улюблені спеції.
Завдяки цій методиці, цибуля маринується швидко, має насичений смак без гіркуватості, а також набуває ароматної та характерної кислинки.
Приємного апетиту!
Про користь помідорів говорять давно, але справжній ефект з’являється тоді, коли їх поєднують з оливковою олією. Така комбінація підтримує серце, очищує кишківник і покращує стан шкіри. Усе завдяки лікопену - потужному антиоксиданту, який міститься в т...
Зрада - одна з найболючіших тем у стосунках. Часто саме дрібниці в розмовах видають приховані таємниці. Експерти назвали сім ключових фраз, які можуть свідчити про зраду. Важливо уважно слухати свого партнера, щоб не пропустити тривожні сигнали, переда...