
Маринування ріпчастої цибулі - це не тільки звична справа для шашликів і барбекю, а й чудовий спосіб надати цікавого смаку салатам, оселедцю та різноманітним стравам, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Хоча зазвичай на цей процес іде не менше 30 хвилин, існують кулінарні хитрощі, які дають змогу швидко маринувати цибулю всього за кілька хвилин, не враховуючи час на її очищення.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Підготуйте дві миски — в одну насипте лід, а в іншу налийте окріп.
2. Очистіть і наріжте цибулю (кільцями, півкільцями або дрібними кубиками).
3. Покладіть нарізану цибулю в миску з окропом і залиште її там на хвилину.
4. Злийте воду і перекладіть цибулю в миску з льодом, почекайте ще одну хвилину.
5. Приберіть лід і додайте оцет, сіль, цукор і улюблені спеції.
Завдяки цій методиці, цибуля маринується швидко, має насичений смак без гіркуватості, а також набуває ароматної та характерної кислинки.
Приємного апетиту!
Дослідники з Іллінойського технологічного інституту (США) з’ясували, що регулярне вживання чорної квасолі або нуту позитивно впливає на здоров’я серця та обмін речовин. Учасники 12-тижневого дослідження з предіабетом щодня споживали одну чашку чорної к...
Якщо ви любите собак, але не маєте часу на тривалі щоденні прогулянки, є породи, які ідеально підходять для вашого способу життя, передають Патріоти України. Для людей із щільним графіком або обмеженим простором вибір породи з низьким рівнем енергії мо...