кщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України.
М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це робити, оскільки тоді вийде весь м’ясний сік.
Цибулину збийте у блендері разом із 2-3 зубчиками часнику. Додайте сіль та перець.
Цією сумішшю натріть відбивні або змастіть силіконовим пензлем. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 30 хвилин маринуватися.
Збийте 1 яйце, а в іншу миску насипте сухарі для панірування.
Змочіть відбивні в яйце, потім обваляйте в сухарях. Повторіть двічі, щоб м’ясо було повністю в клярі.
Смажте на високому вогні з обох сторін до золотої скоринки.
Православна церква України 15 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Пахомія Великого і преподобного Ісаї Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують київських князів Бориса і Гліба. Наші предки 15 травня старанно прац...
Кущі малини, як правило, дуже легко вирощувати в садах, але є одне завдання, яке потрібно виконати в травні, щоб отримати щедрий урожай. Садівники зазначають, що малину потрібно удобрювати відразу після того, як вона почне цвісти, адже у цей період в...