кщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України.
М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це робити, оскільки тоді вийде весь м’ясний сік.
Цибулину збийте у блендері разом із 2-3 зубчиками часнику. Додайте сіль та перець.
Цією сумішшю натріть відбивні або змастіть силіконовим пензлем. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 30 хвилин маринуватися.
Збийте 1 яйце, а в іншу миску насипте сухарі для панірування.
Змочіть відбивні в яйце, потім обваляйте в сухарях. Повторіть двічі, щоб м’ясо було повністю в клярі.
Смажте на високому вогні з обох сторін до золотої скоринки.
Високий кров'яний тиск - це те, що не можна ігнорувати. Якщо його не лікувати, високий кров'яний тиск (або гіпертонія) може призвести до великої кількості серйозних проблем зі здоров'ям, від атеросклерозу до пошкодження головного мозку, пише HealthDige...
Погана якість повітря вдома може спричиняти головний біль, сонливість, алергії та інші проблеми зі здоров’ям. На щастя, кімнатні рослини не лише прикрашають інтер’єр, але й допомагають очищувати повітря, поглинаючи шкідливі речовини та виділяючи кисень...