Секрет досвідчених господинь! Як заморозити малину на зиму, щоб ягідки були цілими й не злипалися

У липні господині займаються заготовками ягід на зиму. Саме дозріла смородина, чорниця, малина. Як правильно заморозити малину, щоб вона була ціла після розморожування, читайте в подробицях, передають Патріоти України.

Подробиці

Свіжозібрану малину зі свого саду мити не потрібно. Візьміть дощечки або кришки від контейнерів, застеліть їх паперовими рушниками. На них покладіть ягідки на відстані одна від одної, щоб не прилипали.

Поставте в морозилку. Коли ягідки замерзнуть зберіть їх і покладіть порціями у пакети. Взимку ви зможете додавати малину в десерти, каші або просто смакувати ягодами. Завдяки такій заморозці вони не втрачають своїх корисних речовин та вітамінів. Таким способом можна заморожувати усі ягоди.

Якщо ви купили малину на ринку, й хочете її помити, тоді обережно промийте за допомогою душу, викладіть на паперові рушники, щоб просохла. А після того можна заморожувати.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...