Секрет досвідчених господинь! Як запекти філе, щоб було соковитим та ніжним

Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть два філе, приготуйте маринад: змішайте 2 ст.л. сметани та 2 ст.л. соєвого соусу, сіль можна не додавати, а от улюблені прянощі варто.

Змастіть з усіх сторін філе, обмотайте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 2 години.

Після цього візьміть фольгу, складіть двічі та викладіть філе. Маринад, що залишився додайте до м’яса, щоб не витікало зробіть бортик.

Закрийте щільно м’ясо та відправте у духовку на 45 хвилин, температура 180-185 градусів.

М’ясо вийде соковитим, волокна будуть танути в роті, а якщо ви полюбляєте скоринку, то за 5 хвилин до вимикання духовки розкрийте верхній шар фольги. Проте не довше 5 хвилин, щоб сік не випарувався з філе.

Ця проста звичка рятує від раку і депресії - що вам потрібно зробити

вівторок, 12 серпень 2025, 17:30

Раніше вважалося, що для гарного здоров’я потрібно проходити 10 000 кроків на день. Але нові дослідження, опубліковані у журналі The Lancet Public Health, спростовують цей міф. Виявляється, достатньо всього 7000 кроків на день, щоб суттєво знизити ризи...

Хитрий трюк із праскою: Як зробити прасування ароматним і приємним

вівторок, 12 серпень 2025, 17:12

Використання кондиціонерів для білизни стало звичайною практикою: вони нібито пом’якшують тканину та надають свіжий аромат. Але численні дослідження показують, що такі засоби накопичуються у волокнах, псують тканину і навіть можуть шкодити здоров’ю. Як...