Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть два філе, приготуйте маринад: змішайте 2 ст.л. сметани та 2 ст.л. соєвого соусу, сіль можна не додавати, а от улюблені прянощі варто.
Змастіть з усіх сторін філе, обмотайте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 2 години.
Після цього візьміть фольгу, складіть двічі та викладіть філе. Маринад, що залишився додайте до м’яса, щоб не витікало зробіть бортик.
Закрийте щільно м’ясо та відправте у духовку на 45 хвилин, температура 180-185 градусів.
М’ясо вийде соковитим, волокна будуть танути в роті, а якщо ви полюбляєте скоринку, то за 5 хвилин до вимикання духовки розкрийте верхній шар фольги. Проте не довше 5 хвилин, щоб сік не випарувався з філе.
Розповідаємо, які овочі після тривалого приготування втрачають практично всю свою користь, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
«Стріляюча» рослинна олія помітно ускладнює приготування їжі. При смаженні на сковороді часом мимоволі з’являється страх, що розпечена олія почне стріляти та розбризкуватись гарячими краплями, які можуть потрапити на руки та обпекти, передають Патріоти...