Секрет досвідчених господинь! Як запекти філе, щоб було соковитим та ніжним

Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть два філе, приготуйте маринад: змішайте 2 ст.л. сметани та 2 ст.л. соєвого соусу, сіль можна не додавати, а от улюблені прянощі варто.

Змастіть з усіх сторін філе, обмотайте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 2 години.

Після цього візьміть фольгу, складіть двічі та викладіть філе. Маринад, що залишився додайте до м’яса, щоб не витікало зробіть бортик.

Закрийте щільно м’ясо та відправте у духовку на 45 хвилин, температура 180-185 градусів.

М’ясо вийде соковитим, волокна будуть танути в роті, а якщо ви полюбляєте скоринку, то за 5 хвилин до вимикання духовки розкрийте верхній шар фольги. Проте не довше 5 хвилин, щоб сік не випарувався з філе.

От у чому секрет! Як прати чорні речі, щоб вони не втрачали свій колір

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:09

Речі чорного кольору виглядають ефектно, але при умові його ідеального вигляду. Якщо речі чи одяг виглядають запраними та з сіруватим відтінком, казати про ефектність немає жодного сенсу. . Буквально декілька циклів прання можуть позбавити колір насиче...

Господиням на замітку! Чим можна замінити яйця у тісті для випічки

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:09

Яйця зараз за ціною стали золотими, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час. Для приготування солодкої випічки замість яєць можна додати ...