
Сало буде м’яким та дуже смачним, якщо звернути увагу на гарячий метод приготування. Процес досить простий, передають Патріоти України.
Спочатку сало слід нарізати на великі шматки, а потім залити водою. Варити продукт потрібно до трьох хвилин. Потім до сала слід додати 5 столових ложок солі.
У такому солоному розчині необхідно залишити заготовку на 12 годин.Через цей час потрібно дістати шматочки та просушити їх за допомогою паперового рушника. Після цього слід натерти сало сумішшю з різних спецій.
Відмінне поєднання вийде, якщо змішати куркуму, гострий червоний перець, велику сіль, сушений кріп, дрібку коріандру та мускатного горіха.
За бажання можна додати трохи гвоздики, хмелі-сунелі. Як тільки всі прості маніпуляції будуть виконані, залишиться тільки загорнути шматочки сала в харчову плівку і відправити в холодильник на добу.
Помити дзеркало до блиску, щоб на ньому не лишилося жодних розводів, здається справжньою задачею з зірочкою. Часто, як би ми ретельно його не витирали, воно все одно виглядає брудним, передають Патріоти України. Блогерка та експертка з прибирання з нік...
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...