Секрет досвідчених господинь! Як засолити сало, щоб воно вийшло м’яким та ароматним

Сало буде м’яким та дуже смачним, якщо звернути увагу на гарячий метод приготування. Процес досить простий, передають Патріоти України.

Спочатку сало слід нарізати на великі шматки, а потім залити водою. Варити продукт потрібно до трьох хвилин. Потім до сала слід додати 5 столових ложок солі.

У такому солоному розчині необхідно залишити заготовку на 12 годин.Через цей час потрібно дістати шматочки та просушити їх за допомогою паперового рушника. Після цього слід натерти сало сумішшю з різних спецій.

Відмінне поєднання вийде, якщо змішати куркуму, гострий червоний перець, велику сіль, сушений кріп, дрібку коріандру та мускатного горіха.

За бажання можна додати трохи гвоздики, хмелі-сунелі. Як тільки всі прості маніпуляції будуть виконані, залишиться тільки загорнути шматочки сала в харчову плівку і відправити в холодильник на добу.

Перевірте себе! Тільки ті, хто має гострий зір, можуть помітити коня без хвоста за 5 секунд

неділя, 29 червень 2025, 5:40

Візуальна загадка, яку вважають "неможливою" стрімко набирає популярності в мережі. Учасникам пропонують за 5 секунд знайти коня... без хвоста. Справжнє випробування для тих, хто вважає себе уважним, передають Патріоти України. . На зображенні — ряди ...

Справжній прорив! Нова дієта може знизити ризик деменції на 25% та уповільнити старіння

субота, 28 червень 2025, 18:05

Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...