Сало буде м’яким та дуже смачним, якщо звернути увагу на гарячий метод приготування. Процес досить простий, передають Патріоти України.
Спочатку сало слід нарізати на великі шматки, а потім залити водою. Варити продукт потрібно до трьох хвилин. Потім до сала слід додати 5 столових ложок солі.
У такому солоному розчині необхідно залишити заготовку на 12 годин.Через цей час потрібно дістати шматочки та просушити їх за допомогою паперового рушника. Після цього слід натерти сало сумішшю з різних спецій.
Відмінне поєднання вийде, якщо змішати куркуму, гострий червоний перець, велику сіль, сушений кріп, дрібку коріандру та мускатного горіха.
За бажання можна додати трохи гвоздики, хмелі-сунелі. Як тільки всі прості маніпуляції будуть виконані, залишиться тільки загорнути шматочки сала в харчову плівку і відправити в холодильник на добу.
Здавалося б, туалетний папір має одне призначення, але насправді він може стати незамінним помічником на кухні. Мало хто здогадується, що саме цей предмет допомагає боротися з вологістю та неприємним запахом у холодильнику, передають Патріоти України. ...
Крупи є основою щоденного раціону багатьох родин, тому їх завжди купують про запас. Але нерідко трапляється неприємність: у банках чи пакетах з’являються дрібні жучки. Вони швидко псують запаси і можуть поширюватися на інші продукти, передають Патріоти...