
Сало буде м’яким та дуже смачним, якщо звернути увагу на гарячий метод приготування. Процес досить простий, передають Патріоти України.
Спочатку сало слід нарізати на великі шматки, а потім залити водою. Варити продукт потрібно до трьох хвилин. Потім до сала слід додати 5 столових ложок солі.
У такому солоному розчині необхідно залишити заготовку на 12 годин.Через цей час потрібно дістати шматочки та просушити їх за допомогою паперового рушника. Після цього слід натерти сало сумішшю з різних спецій.
Відмінне поєднання вийде, якщо змішати куркуму, гострий червоний перець, велику сіль, сушений кріп, дрібку коріандру та мускатного горіха.
За бажання можна додати трохи гвоздики, хмелі-сунелі. Як тільки всі прості маніпуляції будуть виконані, залишиться тільки загорнути шматочки сала в харчову плівку і відправити в холодильник на добу.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Сон - це не розкіш, а необхідна умова для здоров’я, гарного настрою і концентрації. Проте навколо сну існує безліч міфів, які можуть серйозно шкодити нашому відпочинку. Польський психотерапевт Матеуш Майхжак розвінчав найпоширеніші з них і пояснив, чом...