Секрет досвідчених господинь: Як зробити, щоб підлога блищала, як дзеркало - ефективний лайфхак

Жодне прибирання не можна вважати повністю завершеним, якщо підлога не відмита до блиску. Плями та наліт на покритті можуть зіпсувати враження навіть від шикарного інтер’єру, де все стоїть на своїх місцях. Але як відмити підлогу до блиску так, щоби вона мала вигляд полірованої, передають Патріоти України.

OBOZREVATEL дізнався про засіб, який допоможе ефективно позбутись забруднень, буде відштовхувати пил і надасть плитці, ламінату чи паркету красивого блиску. Для його виготовлення вам знадобляться:

  • відро з теплою водою;
  • засіб для миття посуду;
  • аптечний гліцерин;
  • ефірна олія;
  • суха ганчірка з мікрофібри.

У відрі з водою треба розвести кілька крапель рідини для посуду та пляшечку гліцерину і добре все перемішати. За бажання можна ароматизувати воду також кількома краплями улюбленої ефірної олії. Цією водою треба помити підлогу звичайним способом.

Ще до того, як підлога висохне, необхідно взяти ганчірку з мікрофібри і ретельно витерти нею насухо всю поверхню. Це відполірує покриття і надасть йому блиску.

Експерти з прибирання окремо рекомендують звернути свою увагу на ефірні олії чайного дерева, кедра, лимона, евкаліпта чи лаванди для приготування води для миття підлоги. Окрім приємного аромату вони мають також легкий знезаражувальний ефект.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...