Секрет досвідчених господинь! Як зробити, щоб риба не прилипала та не розвалювалася на сковороді

Риба – смачний та корисний продукт, який стане чудовою стравою для обіду чи вечері. Але не кожна господиня готова витрачати час на приготування риби, оскільки це часто супроводжується проблемами.

Наприклад, продукт може розвалитися прямо на сковороді під час смаження. У результаті на тарілці виявляється далеко не найапетитніша страва.

Але кулінари знають один секрет, який дозволяє отримувати завжди смачне та гарне частування. Для цього треба підготувати сіль та кілька шматочків лимона.

Перед тим, як налити на сковороду олію, слід додати пару крапель лимонного соку. Такий трюк дозволить рибі не тільки не розвалитися, але й зробить смак цікавішим.

Також бажано перед відправкою риби на пательню відразу її посолити, щоби риба не прилипала і не розвалювалася під час приготування.

Але перед тим, як класти шматочки риби на сковороду, їх бажано обваляти в борошні.

А ви це знали? Чому не можна віджимати пакетик чаю

неділя, 28 грудень 2025, 13:09

Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...

Це справді працює! Як швидко прибрати неприємний запах із взуття

неділя, 28 грудень 2025, 12:30

З настанням холодного сезону люди стикаються з тим, що взуття стає вологим і й до вечора набуває неприємного запаху. Адже там, де волога, там і грибок. Аби запобігти цій проблемі вогке взуття просушують та використовують спеціальні дезодоранти, передаю...