Секрет досвідчених господинь! Як зробити, щоб риба не прилипала та не розвалювалася на сковороді

Риба – смачний та корисний продукт, який стане чудовою стравою для обіду чи вечері. Але не кожна господиня готова витрачати час на приготування риби, оскільки це часто супроводжується проблемами.

Наприклад, продукт може розвалитися прямо на сковороді під час смаження. У результаті на тарілці виявляється далеко не найапетитніша страва.

Але кулінари знають один секрет, який дозволяє отримувати завжди смачне та гарне частування. Для цього треба підготувати сіль та кілька шматочків лимона.

Перед тим, як налити на сковороду олію, слід додати пару крапель лимонного соку. Такий трюк дозволить рибі не тільки не розвалитися, але й зробить смак цікавішим.

Також бажано перед відправкою риби на пательню відразу її посолити, щоби риба не прилипала і не розвалювалася під час приготування.

Але перед тим, як класти шматочки риби на сковороду, їх бажано обваляти в борошні.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...