Білий і розсипчастий рис можуть легко приготувати досвічені кулінари, які слідують простим, але маловідомим хитрощам. У багатьох крупа виходить не такою апетитною, як хотілося б: злипається і темніє колір, передають Патріоти України.
Для того, щоб рис вийшов розсипчастим і дуже апетитним, перед варінням слід промити його ретельно кілька разів у різній воді.
Зерна розтирають у руках між собою. Це робиться, тому що на поверхні крупи багато крохмалю. Тому якщо не зробити це, то рис точно злипнеться.
А щоб крупа зварилася ідеально білою, потрібно в процесі приготування додати ½ ч. л. лимонного соку.
Готують на максимальному вогні 3 хвилини. Потім полум’я зменшують до середнього та варять ще 7 хвилин. Далі ставлять слабкий вогонь та готують ще 2 хвилини. Потім одразу прибирають блюдо з вогню. При цьому кришку не слід відкривати. Залишають рис постояти 12 хвилин, а потім подають на стіл.
Сучасний смартфон — це не лише засіб зв’язку, а й важливий інструмент для роботи, розваг і повсякденного життя. Щоб ваш девайс служив довго і без проблем, слід знати, як правильно з ним поводитися, передають Патріоти України з посиланням на НВ. Ці гадж...
Для підвищення рівня гемоглобіну в крові важливо включати в раціон продукти, багаті на залізо, вітамін B12, фолієву кислоту та вітамін C, оскільки вони сприяють кращому засвоєнню заліза. Ось деякі продукти, які можуть допомогти підвищити рівень гемогло...