Білий і розсипчастий рис можуть легко приготувати досвічені кулінари, які слідують простим, але маловідомим хитрощам. У багатьох крупа виходить не такою апетитною, як хотілося б: злипається і темніє колір, передають Патріоти України.
Для того, щоб рис вийшов розсипчастим і дуже апетитним, перед варінням слід промити його ретельно кілька разів у різній воді.
Зерна розтирають у руках між собою. Це робиться, тому що на поверхні крупи багато крохмалю. Тому якщо не зробити це, то рис точно злипнеться.
А щоб крупа зварилася ідеально білою, потрібно в процесі приготування додати ½ ч. л. лимонного соку.
Готують на максимальному вогні 3 хвилини. Потім полум’я зменшують до середнього та варять ще 7 хвилин. Далі ставлять слабкий вогонь та готують ще 2 хвилини. Потім одразу прибирають блюдо з вогню. При цьому кришку не слід відкривати. Залишають рис постояти 12 хвилин, а потім подають на стіл.
4 вересня за новим церковним календарем (17 вересня за старим) - день пам'яті священномученика Вавили, єпископа Великої Антіохії, і з ним трьох отроків, а також ікони Божої Матері "Неопалима Купина". у народі 4 вересня прозвали Цибулевий день. . За ст...
Боб-метелик - не просто модний тренд, а справжня філософія зачіски. Вона поєднує елегантність класичного боба з легкістю багатошарових "крилець", які обрамляють обличчя й створюють природний об’єм, передають Патріоти України. Цей варіант боба вирізняєт...