Процес приготування обіду або вечері часом може розтягнутися на довгий час. Тому перед господинями стоїть складне завдання – скоротити час, проведений біля плити, без втрати якості приготовлених страв. І зварити швидко горох у улюбленому багатьма гороховому супі – не міф, а реальність. Звичайно, якщо знати та застосувати невелику хитрість.
Щоб прискорити процес приготування першої страви, будь-який горох – колотий, шліфований, цілісний – необхідно замочити на ніч у воді.
Приступаючи до готування, наповніть каструлю водою та покладіть всі необхідні інгредієнти та картоплю.
Після цього злийте рідину, в якій замочувався горох, і покладіть його в чашу блендера. За допомогою кухонної техніки подрібніть горошок до стану крупи середнього помелу.
Масу, що вийшла, відправляйте в каструльку разом із засмажкою і варіть протягом п’яти хвилин, після чого залишається посолити, поперчити і додати дрібно нарізану зелень.
Якщо ви важко засинаєте, варто додати до вечірнього ритуалу трав’яні чаї, які допомагають розслабитись і покращують якість сну. Ми поговорили з дієтологинею Лорі Райт та сертифікованим сомельє чаю Джі Чо, щоб дізнатись, які чаї справді працюють і як їх...
Колишня працівниця авіакомпанії British Airways Джейн Хоукс поділилася практичними порадами для тих, хто хоче уникнути джетлагу та виснаження після тривалого перельоту. І головне - вона пояснила, якого місця в салоні літака краще уникати. Про це пише в...