
Процес приготування обіду або вечері часом може розтягнутися на довгий час. Тому перед господинями стоїть складне завдання – скоротити час, проведений біля плити, без втрати якості приготовлених страв. І зварити швидко горох у улюбленому багатьма гороховому супі – не міф, а реальність. Звичайно, якщо знати та застосувати невелику хитрість.
Щоб прискорити процес приготування першої страви, будь-який горох – колотий, шліфований, цілісний – необхідно замочити на ніч у воді.
Приступаючи до готування, наповніть каструлю водою та покладіть всі необхідні інгредієнти та картоплю.
Після цього злийте рідину, в якій замочувався горох, і покладіть його в чашу блендера. За допомогою кухонної техніки подрібніть горошок до стану крупи середнього помелу.
Масу, що вийшла, відправляйте в каструльку разом із засмажкою і варіть протягом п’яти хвилин, після чого залишається посолити, поперчити і додати дрібно нарізану зелень.
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...