Пельмені - це як вареники, але з м’ясом, одна з улюблених страв кожної другої сім’ї в Україні. Хтось готує їх самостійно, хтось купує, але під час варіння і домашні, і магазинні вироби можуть розвалитися. Щоб уникнути це, треба застосувати таємний трюк, передають Патріоти України.
Якщо завчасно витягнути пельмені, то вони будуть сирими. А якщо переварити – отримаємо кисіль із води, тіста і фрикадельок, що плавають. Дві проблеми зустрічаються на кухні сотень господинь, але вихід є і він дуже простий.
Виявляється, ми даремно намагаємося відправляти вироби у воду, що кипить. Вигляд і смак пельменів будуть кращими завдяки простому “трюку”. Треба перед варінням залити їх теплою водою — орієнтовно на 3 хвилини. Після чого вогонь збільшуєте та відварюєте напівфабрикати, як завжди — 5-10 хвилин. Шансів розвалитися та змінити форму просто не буде!
Є ще один секрет приготування ідеальних пельменів. Саме під час кипіння води з виробами до каструлі варто додавати 1 склянку крижаної води. Завдяки цьому тісто не звариться швидше, ніж м’ясна начинка. Ми отримаємо готові пельмені з рівномірно звареним фаршем, де не буде рожевих серединок, як це часто буває.
До речі, якщо перед подачею пельмені підсушити, то соус не буде стікати і ви отримаєте естетичну й гастрономічну насолоду.
Смачних вам пельменів!
Щоб тримати сантехніку завжди у чистому, майже новому, стані є безліч засобів, як від промислових виробників, так й від людей, які займаються прибиранням професійно, але використовують природні матеріали та неагресивні засоби чищення. Так експерти клін...
Насправді, невеликі коливання маси тіла – це цілком природне і фізіологічне явище. Воно не є свідченням провалу чи регресу. Вага змінюється щодня під впливом десятків чинників – від вмісту води в організмі до стану травлення чи інтенсивності фізичних н...