Секрет досвідчених господинь! На сковороді більше не буде нагару - лайфхак з господарським милом

Проблема з нагаром на сковороді турбує багатьох. Мало засобів здатні видалити його. Однак є один бюджетний продукт, що вирішує багато побутових проблем. Один з яких - нагар на сковороді. Раніше ми вже розповідали, як за допомогою бюджетних засобів відмити духовку. Тепер поговоримо про сковороду, передають Патріоти України.

Цей лайфхак допоможе вам відмити сковороду не тільки зсередини, а й зовні. Про цей чудовий засіб розповіли на ТСН.

Чим відчистити нагар на сковороді зсередини

Цей простий бюджетний засіб — звичайнісіньке господарське мило. А лайфхак полягає у тому, що цей продукт треба "підсмажити" на забрудненій сковороді. Для того, щоб відмити її зсередини, треба натерти шматок господарського мила на терці. Стружку, що вийшла, рівномірно висипати на сковороду, додаючи трохи води. Далі запалюємо вогонь і чекаємо, щоб мило розчинилося на сковороді. Коли розчин охолоне, звичайною губкою відтираємо нагар зі сковороди.

Як відмити сковороду ззовні

Для цього вам смажити засіб не доведеться. Натираємо мило на терці та розчиняємо його у теплій воді до консистенції густої каші. Далі беремо соду та гасимо її оцтом. Змішуємо цю суміш з розчином та добре перемішуємо. На брудну поверхню наносимо отриману суміш та залишаємо так на 20 хвилин. Далі беремо щітку та відчищаємо нагар. Можна повторити процедуру ще раз, якщо бруд був стійким та з першого не вичистився.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...