
Це дуже простий спосіб приготування найсмачнішого м’ясного делікатесу. Зазвичай такі рулети перед приготуванням довго маринуються в розсолі або просто згорнутому вигляді зі спеціями. За такого способу нічого попередньо маринувати не треба. У результаті виходить натуральний, неймовірно ароматний та смачний рулет. Відмінно і як м’ясна нарізка на сятковий стіл, і для бутербродів.
1. Цибулеве лушпиння промиваємо і викладаємо в каструлю.
2. Свинячу рульку добре вимочуємо в воді протягом 2-3 годин, промиваємо, відправляємо в каструлю. Додаємо перець горошком (чорний та запашний), лавровий лист, сіль, заливаємо водою та варимо близько 3 годин (за необхідності підливаємо воду).
3. Як тільки кістки будуть добре від’єднуватися від м’яса, вона готова. Викладаємо її на тарілку. За рахунок лушпиння цибулі рулька набуває відмінний смак і красивий золотавий колір.
4. Часник пропускаємо через прес, викладаємо в миску, додаємо солодку паприку та суміш для аджики (вона складається з сушених трав, коріандру, різного перцю та хмелі-сунелі). Всі ці спеції можна додати окремо.
5. У часник із спеціями вливаємо бульйон (5 ст. л.) і добре перемішуємо.
6. У рульки видаляємо кістки, трохи м’яса відрізаємо і переміщаємо у вужчу частину (так рулет вийде однаковою товщиною).
7. І зверху, і знизу натираємо рульку ароматною сумішшю і викладаємо на шматок фольги.
8. За допомогою фольги акуратно згортаємо рульку в рулет, краї фольги скручуємо. Загортаємо рулет ще один шматок фольги і відправляємо в холодильник мінімум на 5 годин.
9. Готовий рулет з рульки нарізаємо і насолоджуємося смаком. Цибулева лушпайка дає приємний смак і відмінний колір. За рахунок часнику та спеції рулет виходить неймовірно ароматним та смачним.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...