Існує маса рецептів заготовок, кожен із яких знайшов свого шанувальника. Так сталося і з інструкцією для приготування консервованих огірків з медом. Огірки, що замариновані таким чином, виходять хрусткими та мають кисло-солодкий з невеликою гостринкою смак, передають Патріоти України.
Для закрутки огірків в солодкому маринаді, потрібно:
Усі пропорції зазначені на 1 банку об’ємом 3 літри.
Для початку залийте огірки холодною водою на 4-5 годин. Після цього їх слід вимити та підсушити.
На дно банок викладіть помиту зелень – хрін, кріп, вишневе листя, а також перець, після чого ємності заповнюються огірками.
У цей час можна поставити на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, залийте нею огірки і залиште на 10 хвилин.
Воду з огірків злийте назад у каструлю і знову закип’ятіть, щоб повторити процедуру. Поки вона закипає втретє, додайте в банки порізаний на пластинки часник, сіль, мед і оцет.
Залишилося залити огірки в останній раз окропом і закатати кришками.
При приготуванні картоплі багато хто сумнівається щодо необхідності використовувати кришку, передають Патріоти України. Використання кришки залежить від страви, яку ви вирішили готувати. За якого способу приготування картоплі необхідно використовувати ...
Кошик для брудної білизни вже переповнений, а ви не маєте можливості купити пральний порошок? Хоча ви вже готові змиритися з тим, що доведеться відкласти все на завтра, у вас є й інші варіанти, передають Патріоти України. Усе, що вам потрібно зробити, ...