Існує маса рецептів заготовок, кожен із яких знайшов свого шанувальника. Так сталося і з інструкцією для приготування консервованих огірків з медом. Огірки, що замариновані таким чином, виходять хрусткими та мають кисло-солодкий з невеликою гостринкою смак, передають Патріоти України.
Для закрутки огірків в солодкому маринаді, потрібно:
Усі пропорції зазначені на 1 банку об’ємом 3 літри.
Для початку залийте огірки холодною водою на 4-5 годин. Після цього їх слід вимити та підсушити.
На дно банок викладіть помиту зелень – хрін, кріп, вишневе листя, а також перець, після чого ємності заповнюються огірками.
У цей час можна поставити на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, залийте нею огірки і залиште на 10 хвилин.
Воду з огірків злийте назад у каструлю і знову закип’ятіть, щоб повторити процедуру. Поки вона закипає втретє, додайте в банки порізаний на пластинки часник, сіль, мед і оцет.
Залишилося залити огірки в останній раз окропом і закатати кришками.
Усі конструктори автомобілів прагнуть створити надійні та потужні мотори. Але навіть найкращі з них беззахисні перед помилками автовласників або некваліфікованих авторемонтників. Втім досвідчений автомеханік попередив, чого не можна робити, якщо ви не ...
Людям з гіпертонією (підвищеним артеріальним тиском) важливо правильно підібрати продукти для сніданку, оскільки певні продукти можуть сприяти підвищенню тиску або погіршити стан. Ось деякі продукти, яких краще уникати на сніданок при гіпертонії, перед...