Існує маса рецептів заготовок, кожен із яких знайшов свого шанувальника. Так сталося і з інструкцією для приготування консервованих огірків з медом. Огірки, що замариновані таким чином, виходять хрусткими та мають кисло-солодкий з невеликою гостринкою смак, передають Патріоти України.
Для закрутки огірків в солодкому маринаді, потрібно:
Усі пропорції зазначені на 1 банку об’ємом 3 літри.
Для початку залийте огірки холодною водою на 4-5 годин. Після цього їх слід вимити та підсушити.
На дно банок викладіть помиту зелень – хрін, кріп, вишневе листя, а також перець, після чого ємності заповнюються огірками.
У цей час можна поставити на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, залийте нею огірки і залиште на 10 хвилин.
Воду з огірків злийте назад у каструлю і знову закип’ятіть, щоб повторити процедуру. Поки вона закипає втретє, додайте в банки порізаний на пластинки часник, сіль, мед і оцет.
Залишилося залити огірки в останній раз окропом і закатати кришками.
Вуглеводи - одна з основ щоденного харчування, проте далеко не всі вони корисні. Простими, або ж рафінованими, вважають ті, що не дають організму майже нічого, крім калорій, передають Патріоти України. Це білий хліб, солодощі, тістечка, газовані напої....
В Україні заборонено мити автомобілі в громадських місцях, таких як двори, вулиці, парки, лісопаркові зони. Автомобіль можна мити на спеціалізованих автомийках. Самостійно водій може помити авто в місцях, де це дозволено правилами місцевого самоврядува...