Деякі господині для чогось додають у тісто для дерунів молоко. Не всім відомо, але така кулінарна хитрість має низку корисних якостей. По-перше, якщо додати молоко в терту картоплю, то суміш не буде темніти або синіти, а по-друге, страва набуває незвичайного смаку, передають Патріоти України.
Для початку очищаємо овочі та тремо їх на дрібній на тертці.
Потім із овочевої суміші слід віджати сік, відкинувши масу на друшляк, попередньо накритий марлею.
До віджатої маси слід вбити три яйця, додати сіль і спеції.
Потім тонким струмком потрібно додати молоко, яке закипіло, регулярно помішуючи картопляну масу.
Далі приступаємо до приготування та смажимо деруни на добре прогрітій сковороді на олії.
Смак у них виходить ніжніший, такі деруни тонші і ароматні.
Складно уявити собі будинок, біля якого не ростуть дерева. Вони дарують влітку приємну прохолоду, а під час цвітіння тішать ароматом. А ще дерева несуть в собі певну енергетику, і це було відомо ще нашим предкам. Якщо посадити біля хати певні дерева, т...
Разом з весняною погодою до України завітало інше, менш приємне, явище, а саме – сезон кліщів. Кандидат медичних наук Вікторія Клюс розповіла кореспонденту УНН, як захистити себе від кліщів і як діяти, якщо так і не вдалося уникнути цієї прикрої зустрі...