
Деякі господині для чогось додають у тісто для дерунів молоко. Не всім відомо, але така кулінарна хитрість має низку корисних якостей. По-перше, якщо додати молоко в терту картоплю, то суміш не буде темніти або синіти, а по-друге, страва набуває незвичайного смаку, передають Патріоти України.
Для початку очищаємо овочі та тремо їх на дрібній на тертці.
Потім із овочевої суміші слід віджати сік, відкинувши масу на друшляк, попередньо накритий марлею.
До віджатої маси слід вбити три яйця, додати сіль і спеції.
Потім тонким струмком потрібно додати молоко, яке закипіло, регулярно помішуючи картопляну масу.
Далі приступаємо до приготування та смажимо деруни на добре прогрітій сковороді на олії.
Смак у них виходить ніжніший, такі деруни тонші і ароматні.
Лікар-алерголог Олександр Назаренко пояснив, як часто варто змінювати постільну білизну та наволочки, щоб не хворіти. За його словами, наволочка потребує частішої заміни, ніж інші елементи постелі. Про це він заявив в ефірі "КИЇВ24", передають Патріоти...
Особистісні тести допомагають краще розуміти себе без складних психологічних методик. Вони пропонують простий шлях до самопізнання — через вибір образів, які викликають інтуїтивну реакцію. Це дозволяє з боку поглянути на власні звички, стиль мислення т...