Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої обробки м’ясних страв, передають Патріоти України.

Подробиці

Поверхню м’яса можна покрити таким солодким продуктом, як мед. Здавалося, цей додатковий інгредієнт навряд чи позитивно вплине на смак майбутньої страви. І добре, якщо не зіпсує його.

Проте насправді медовий компонент ідеально поєднується з м’ясом. Найчастіше гурмани залишаються задоволені результатом такого способу приготування.

Для чого потрібний мед

Якщо перед обсмажуванням або запіканням обмазати сире м’ясо медом, то страва придбає найсмачнішу «оболонку».

Під впливом високих температур з’явиться рум’яна скоринка, яка добре хрумтітиме. При цьому внутрішня частина страви збереже м’якість і ніжність. В результаті вийде м’ясна страва, що поєднує в собі апетитний зовнішній вигляд і чудовий смак.

Варто знати! Дефіцит цих вітамінів та мінералів може заважати схудненню

середа, 21 травень 2025, 17:30

Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...

Дачникам на замітку! Чому агрономи не радять викидати паростки з картоплі

середа, 21 травень 2025, 16:35

Не поспішайте їх викидати — ці паростки можуть стати корисними помічниками на вашій грядці, передають Патріоти України. Висаджені в ґрунт на глибину близько 7 см і рясно политі за температури не нижче +10 °C, вони добре приживаються і дають нові рослин...