Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої обробки м’ясних страв, передають Патріоти України.

Подробиці

Поверхню м’яса можна покрити таким солодким продуктом, як мед. Здавалося, цей додатковий інгредієнт навряд чи позитивно вплине на смак майбутньої страви. І добре, якщо не зіпсує його.

Проте насправді медовий компонент ідеально поєднується з м’ясом. Найчастіше гурмани залишаються задоволені результатом такого способу приготування.

Для чого потрібний мед

Якщо перед обсмажуванням або запіканням обмазати сире м’ясо медом, то страва придбає найсмачнішу «оболонку».

Під впливом високих температур з’явиться рум’яна скоринка, яка добре хрумтітиме. При цьому внутрішня частина страви збереже м’якість і ніжність. В результаті вийде м’ясна страва, що поєднує в собі апетитний зовнішній вигляд і чудовий смак.

Психологічний тест! Яких змін в житті вам не вистачає - тест у картинці

субота, 27 квітень 2024, 12:09

Якщо ви живете у повсякденній рутині і давно мрієте змінити своє життя, але не знаєте з чого почати - тест у картинці дасть вам необхідні відповіді. Ваше внутрішнє відчуття підкаже, в якому напрямку вам необхідно рухатися, передають Патріоти України. П...

Не робіть помилок! Чому не треба відмовлятись від вживання білків

субота, 27 квітень 2024, 11:44

Білок є однією з найважливіших поживних речовин для нашого організму, він виконує різноманітні функції і впливає на наше здоров'я та фізичну форму, пояснює нутриціологиня Катерина Крупкіна, яка раніше розповідала, коли пити каву корисно, а коли ні, пер...