До котлет ми звикли додавати моркву та цибулю. Але, додавши інший овоч, можна додати цій страві ще більше користі, та смаку, передають Патріоти України.
Фудблогерка з ніком polli_cooking опублікувала рецепт котлет, які містять цікавий інгредієнт. Крім того, ці котлети ніколи не нанесуть шкоди фігурі, адже вони запечені в духовці, пише вона в Instagram.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1.Броколі та цибулю подрібнюємо за допомогою блендера.
2.До курячого фаршу додаємо яйце, броколі, цибулю та улюблені спеції. Ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.
3. Вологими руками формуємо котлети та викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.
4. Відправляємо у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...