До котлет ми звикли додавати моркву та цибулю. Але, додавши інший овоч, можна додати цій страві ще більше користі, та смаку, передають Патріоти України.
Фудблогерка з ніком polli_cooking опублікувала рецепт котлет, які містять цікавий інгредієнт. Крім того, ці котлети ніколи не нанесуть шкоди фігурі, адже вони запечені в духовці, пише вона в Instagram.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1.Броколі та цибулю подрібнюємо за допомогою блендера.
2.До курячого фаршу додаємо яйце, броколі, цибулю та улюблені спеції. Ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.
3. Вологими руками формуємо котлети та викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.
4. Відправляємо у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
літню спеку температура у салоні автомобіля може сягати 60–80 градусів і вище, за таких умов навіть звичайні речі стають потенційно небезпечними. Деякі предмети здатні спричинити загоряння чи пожежу. Щоб уникнути ризику, важливо знати, що категорично ...
Відпочинок за системою "все включено" не обов’язково має завершуватись тісними штанами та докорами сумління. Осмислений підхід до харчування дозволить насолодитися відпусткою без стресу та шкоди для фігури. Ось як це зробити, передають Патріоти України...