До котлет ми звикли додавати моркву та цибулю. Але, додавши інший овоч, можна додати цій страві ще більше користі, та смаку, передають Патріоти України.
Фудблогерка з ніком polli_cooking опублікувала рецепт котлет, які містять цікавий інгредієнт. Крім того, ці котлети ніколи не нанесуть шкоди фігурі, адже вони запечені в духовці, пише вона в Instagram.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1.Броколі та цибулю подрібнюємо за допомогою блендера.
2.До курячого фаршу додаємо яйце, броколі, цибулю та улюблені спеції. Ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.
3. Вологими руками формуємо котлети та викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.
4. Відправляємо у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
Швидше за все, ви зауважили, що логотипи одних компаній на корпоративних сувенірах навіть після року користування виглядають, як нові. Натомість в інших принти злущуються вже через місяць-два. Причина — в технології. Який метод нанесення зображень дає ...
Вибір між кавою та чаєм зранку залежить від рівня енергії, тиску та чутливості до кофеїну. Кава діє швидше, стимулює мозок і підвищує концентрацію, тоді як чай м’якше пробуджує і не викликає різкого підйому тиску, передають Патріоти України з посилання...