Секрет досвідчених господинь! Одна ложка цього компоненту - і звичайний суп стане неймовірно смачним та ситним

Якщо ви хочете приготувати гарячу страву ще смачнішою і ситнішою, можна скористатись простим лайфхаком, про який розповіли на Ukr.Media. Це простий спосіб, який допоможе загустити бульйон та ще й додасть у страву цінний рослинний білок. Вам для цього знадобиться борошно з нуту, передають Патріоти України.

Що додати до супу

Нутове борошно — відмінний додаток. Окрім кращого, насиченого смаку та відмінної текстури, суп набуде також деякої кількості білка. Так навіть простий веганський суп стане ситним і смачним. Цей інгредієнт чудово підсилює смак бульйону.

Його можна придбати в супермаркетах чи інтернеті, а також приготувати самостійно. Для цього слід подрібнити сухі боби нуту на порошок блендером чи кавомолкою. Готове борошно можна зберігати у герметичному контейнері.

Вітамін, про який всі забули - він може врятувати вашу печінку

понеділок, 17 листопад 2025, 12:11

Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...

Три ранкові симптоми, які видають перевантажену печінку. Не ігноруйте!

понеділок, 17 листопад 2025, 11:09

За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...