Якщо ви хочете приготувати гарячу страву ще смачнішою і ситнішою, можна скористатись простим лайфхаком, про який розповіли на Ukr.Media. Це простий спосіб, який допоможе загустити бульйон та ще й додасть у страву цінний рослинний білок. Вам для цього знадобиться борошно з нуту, передають Патріоти України.
Нутове борошно — відмінний додаток. Окрім кращого, насиченого смаку та відмінної текстури, суп набуде також деякої кількості білка. Так навіть простий веганський суп стане ситним і смачним. Цей інгредієнт чудово підсилює смак бульйону.
Його можна придбати в супермаркетах чи інтернеті, а також приготувати самостійно. Для цього слід подрібнити сухі боби нуту на порошок блендером чи кавомолкою. Готове борошно можна зберігати у герметичному контейнері.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...