Кожен кулінар має в арсеналі трюки, з якими виходять найсмачніші котлети, такі як котлети з цілим яйцем. Багато хто виконує різноманітні "танці з бубном", щоб котлети залишились соковитими. Доходить до додавання томатного соку та солоних огірків, передають Патріоти України.
Та є один спосіб, що і залишить м’ясо соковитим, і не зіпсує смак котлет. Ukr.Media розповідає про хитрий трюк із сильногазованою мінеральною водою Щоб котлети більше ніколи не були твердими, сухими і прісними, можна додати в фарш трохи сильногазованої мінеральної води.
Так спеції в готових котлетах краще розкриються. Річ у тім, що часто тієї вологи, яка є в фарші, недостатньо, щоб розмочити приправи. А газ в мінералці покращує текстуру фаршу, робить його ніжнішим. Води слід додати зовсім трохи — близько 100 мл на 600-700 грам фаршу. Вмішуйте її поступово, якщо м’ясо перестало "брати" воду, значить, її вже достатньо.
Ці 4 вправи можуть значно покращити сон — дослідження показує, наскільки саме, передають Патріоти України. Масштабний огляд 22 клінічних досліджень виявив, які вправи найкраще впливають на якість сну. Близько третини британців страждають на безсоння ...
Пліснява у ванній - поширена проблема в багатьох оселях. Але, як виявляється, деякі кімнатні рослини можуть не лише прикрашати інтер’єр, а й активно боротися з вологістю, передають Патріоти України. За словами Пітера Джонса, директора компанії ADI Leak...