Кулінарні хитрощі є результатом спостережень за практичним досвідом кухарів. Такі поради з’являються не просто так, передають Патріоти України.
Ви знаєте, що картоплю можна зварити вдвічі швидше, ніж зазвичай? І в цьому може допомогти один продукт, який є абсолютно в кожному холодильнику.
Ніякої немає інтриги. Дехто навіть вже може здогадуватись, про що йде мова. А саме — про вершкове масло.
Коли вода закипить, покладіть шматочок масла у каструлю. На поверхні утвориться плівка, яка і буде провокувати картоплю зваритись швидше.
Якщо ви ще не пробували такий кулінарний лайфхак, додайте теж масло при варінні картоплі. Зекономте ваш час. Витратіть його краще на салат та сервірування столу.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...