Секрет досвідчених господинь! Один знайомий вам продукт допоможе відварити картоплю вдвічі швидше

Кулінарні хитрощі є результатом спостережень за практичним досвідом кухарів. Такі поради з’являються не просто так, передають Патріоти України.

Ви знаєте, що картоплю можна зварити вдвічі швидше, ніж зазвичай? І в цьому може допомогти один продукт, який є абсолютно в кожному холодильнику.

Про що йде мова

Ніякої немає інтриги. Дехто навіть вже може здогадуватись, про що йде мова. А саме — про вершкове масло.

Коли вода закипить, покладіть шматочок масла у каструлю. На поверхні утвориться плівка, яка і буде провокувати картоплю зваритись швидше.

Якщо ви ще не пробували такий кулінарний лайфхак, додайте теж масло при варінні картоплі. Зекономте ваш час. Витратіть його краще на салат та сервірування столу.

Хочете максимуму чи ні? Цей психологічний тест визначить наскільки ви амбітні

неділя, 19 травень 2024, 9:07

Киньте собі виклик і дізнайтеся, чи керують вами здорові амбіції чи самовдоволення. Не вагайтеся, зроби стрибок у самопізнання і дозвольте Місяцю розкрити вашу справжню природу! Подивіться на картинку і не замислюючись оберіть місяць. Ця миттєва інтуїц...

Цвітіння без меж: Названо натуральне добриво, яке змусить орхідею довго квітнути

неділя, 19 травень 2024, 8:56

Орхідея . це квіткова рослина, що вражає своєю красою і різноманітністю. Для того, щоб вона довго радувала своїм цвітінням, потрібно знати ефективні способи підживлення. Ця рослина належить до родини орхідних (Orchidaceae) і є однією з найбільш поширен...