Домашні котлети можна готувати з абсолютно різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини. Для того, щоб котлети з цього м'яса були соковитими, додайте у фарш сало та батон, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих котлет із цибулею, салом та батоном.
Порада: щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш сало та батон!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Батон залийте водою.
2. У фарш додайте цибулю, батон, спеції, сало з часником і перемішайте. Добре відбийте фарш, накрийте плівкою та залиште на декілька хвилин.
3. Сформуйте руками котлети, обсмажте під кришкою.
4. Додайте масло, влийте трохи води та тушкуйте під кришкою.
Схуднення - завдання не з легких. У кожного з нас свій шлях до заповітної мети, але суть завжди одна: дефіцит калорій. Тобто, ми маємо витрачати більше енергії, ніж отримуємо з їжею, передають Патріоти України з посиланням на ВВС. "Тоді організм почина...
Авіаперельоти стали буденністю для багатьох. Обираючи місце в літаку, ми зазвичай орієнтуємося на комфорт - хтось хоче сидіти біля проходу, щоб мати легкий доступ до туалету, інші віддають перевагу вікну, щоб милуватися краєвидом, передають Патріоти Ук...