Секрет досвідчених господинь! Ось що треба додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими

Домашні котлети можна готувати з абсолютно різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини. Для того, щоб котлети з цього м'яса були соковитими, додайте у фарш сало та батон, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих котлет із цибулею, салом та батоном.

Порада: щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш сало та батон!

Інгредієнти:

  • 700 г свинини
  • 150 г цибулі (перебийте блендером або натріть на тертці)
  • 100 г хліба + 200 г води
  • 50 г вершкового масла
  • 160 г меленого сала з часником
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Батон залийте водою.

2. У фарш додайте цибулю, батон, спеції, сало з часником і перемішайте. Добре відбийте фарш, накрийте плівкою та залиште на декілька хвилин.

3. Сформуйте руками котлети, обсмажте під кришкою.

4. Додайте масло, влийте трохи води та тушкуйте під кришкою.

Яєчня з майонезом = звучить дивно, але смак перевершує всі очікування!

вівторок, 9 грудень 2025, 13:10

Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...

Що говорять ваші ноги про вас? Форма стопи відкриває таємниці вашої особистості

вівторок, 9 грудень 2025, 12:45

Виявляється, наші ноги можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо! Форма стопи і положення пальців допомагають виявити риси характеру, а також попереджають про можливі проблеми зі здоров’ям, передають Патріоти України. Селянська стопа. Римська ст...