Секрет досвідчених господинь! Ось що треба додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими

Домашні котлети можна готувати з абсолютно різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини. Для того, щоб котлети з цього м'яса були соковитими, додайте у фарш сало та батон, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих котлет із цибулею, салом та батоном.

Порада: щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш сало та батон!

Інгредієнти:

  • 700 г свинини
  • 150 г цибулі (перебийте блендером або натріть на тертці)
  • 100 г хліба + 200 г води
  • 50 г вершкового масла
  • 160 г меленого сала з часником
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Батон залийте водою.

2. У фарш додайте цибулю, батон, спеції, сало з часником і перемішайте. Добре відбийте фарш, накрийте плівкою та залиште на декілька хвилин.

3. Сформуйте руками котлети, обсмажте під кришкою.

4. Додайте масло, влийте трохи води та тушкуйте під кришкою.

Народні прикмети на 19 листопада. Чому цього дня українці традиційно позбавлялись старих речей

середа, 19 листопад 2025, 7:09

19 листопада за новим календарем (2 грудня за старим) - день пам'яті пророка Авдія, київського святого Варлаама, ігумена Києво-Печерського, ікони Божої Матері "У скорботах і печалях Утіха". За юліанським календарем - день пам'яті святителя Павла, спові...

Це така смакота! Намазка із сала з зеленню - швидкий рецепт закуски

середа, 19 листопад 2025, 6:42

Сало - це ситно і смачно. А скільки всього цікавого можна приготувати на його основі. Намазка на хліб — улюблена закуска в багатьох сім'ях. Це швидко та зручно. А головне - ситно. Коли дуже хочеться їсти, зробиш такий бутерброд - і готово, передають Па...