Домашні котлети можна готувати з абсолютно різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини. Для того, щоб котлети з цього м'яса були соковитими, додайте у фарш сало та батон, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих котлет із цибулею, салом та батоном.
Порада: щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш сало та батон!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Батон залийте водою.
2. У фарш додайте цибулю, батон, спеції, сало з часником і перемішайте. Добре відбийте фарш, накрийте плівкою та залиште на декілька хвилин.
3. Сформуйте руками котлети, обсмажте під кришкою.
4. Додайте масло, влийте трохи води та тушкуйте під кришкою.
Не можна заперечувати, що діяльність, з якою ми себе пов'язуємо, визначає і веде все наше життя, а також змінює нас самих. Тому все-таки обирати майбутню роботу потрібно з розумом і, головне, керуючись тим, що говорить ваше серце. . Пропонуємо вам дізн...
Цей швидкий тест розроблений, щоб допомогти вам дізнатися більше про власну особистість в соціальному контексті. Все, що вам потрібно зробити, це подивитися на картинку. Ця психологічна вправа використовує принцип аналізу на основі сприйняття, щоб вияв...