Секрет досвідчених господинь! Ось що треба додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими

Домашні котлети можна готувати з абсолютно різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини. Для того, щоб котлети з цього м'яса були соковитими, додайте у фарш сало та батон, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих котлет із цибулею, салом та батоном.

Порада: щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш сало та батон!

Інгредієнти:

  • 700 г свинини
  • 150 г цибулі (перебийте блендером або натріть на тертці)
  • 100 г хліба + 200 г води
  • 50 г вершкового масла
  • 160 г меленого сала з часником
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Батон залийте водою.

2. У фарш додайте цибулю, батон, спеції, сало з часником і перемішайте. Добре відбийте фарш, накрийте плівкою та залиште на декілька хвилин.

3. Сформуйте руками котлети, обсмажте під кришкою.

4. Додайте масло, влийте трохи води та тушкуйте під кришкою.

Кашель із кров’ю? ТОП-6 небезпечних причин, які можуть коштувати життя

неділя, 7 вересень 2025, 23:10

Кашель із кров’ю - завжди небезпечний симптом, який вимагає термінового візиту до лікаря. Про це попередила лондонська лікарка Клер Томпсон у коментарі Daily Mail, передають Патріоти України. Вона наголосила, що незалежно від кількості крові — чи то кр...

Недосип чи стрес? Вчені знайшли різницю між ранковим та вечірнім головним болем

неділя, 7 вересень 2025, 18:15

Гучна музика, яскраві екрани чи сильні запахи можуть спровокувати напад мігрені. Але не менш важливе значення має час доби, коли з’являється біль. Нове дослідження показало: ранкові й вечірні головні болі мають різні причини, передають Патріоти України...