Домашні котлети можна готувати з абсолютно різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини. Для того, щоб котлети з цього м'яса були соковитими, додайте у фарш сало та батон, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих котлет із цибулею, салом та батоном.
Порада: щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш сало та батон!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Батон залийте водою.
2. У фарш додайте цибулю, батон, спеції, сало з часником і перемішайте. Добре відбийте фарш, накрийте плівкою та залиште на декілька хвилин.
3. Сформуйте руками котлети, обсмажте під кришкою.
4. Додайте масло, влийте трохи води та тушкуйте під кришкою.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...