Секрет досвідчених господинь! Ось що треба додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими

Домашні котлети можна готувати з абсолютно різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини. Для того, щоб котлети з цього м'яса були соковитими, додайте у фарш сало та батон, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих котлет із цибулею, салом та батоном.

Порада: щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш сало та батон!

Інгредієнти:

  • 700 г свинини
  • 150 г цибулі (перебийте блендером або натріть на тертці)
  • 100 г хліба + 200 г води
  • 50 г вершкового масла
  • 160 г меленого сала з часником
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Батон залийте водою.

2. У фарш додайте цибулю, батон, спеції, сало з часником і перемішайте. Добре відбийте фарш, накрийте плівкою та залиште на декілька хвилин.

3. Сформуйте руками котлети, обсмажте під кришкою.

4. Додайте масло, влийте трохи води та тушкуйте під кришкою.

Що ви бачите на зображенні? Простий тест розкриє правду про вас

неділя, 29 червень 2025, 13:05

В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...

Це може шокувати! Чотири продукти спричиняють щонайменше третину всіх смертей у світі

неділя, 29 червень 2025, 12:42

Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...