Болгарський перець ми звикли використовувати при приготуванні різноманітних страв. Мало хто знає, що його потрібно перед приготуванням ошпарити окропом. Як це розв'язати проблему, розповімо разом із Ukr.Media, передають Патріоти України.
Виявляється, цей трюк полегшує процес та покращує смак страви, особливо якщо ви плануєте її надалі фарширувати. Завдяки такому нехитрому трюку страви із болгарського перцю гратимуть новими фарбами. Вся річ у тому, що овочі стануть м’якшими, ароматними та ніжними.
Для цієї хитрощі вам знадобиться невелика кількість окропу та кухонної солі. У глибоку ємність потрібно налити в посуд кип’ячену воду та розчинити в ній одну чайну ложку солі.
В отриману суміш треба опустити перці, які плануються готувати та залишити їх у воді як мінімум 5 хвилин — після закінчення цього часу овочі стануть м’якими та еластичними. М’якуш позбудеться неприємної гіркоти, а перці буде простіше фарширувати
Якщо вам потрібно легко зняти шкірку з перцю болгарського, можна залишити овочі в окропі на 10 хвилин. Тоді перці стануть ще ніжнішими, просто тануть у роті.
Смартфони супроводжують нас щодня, але безперервна робота інколи йде їм не на користь. Фахівці радять раз на тиждень повністю вимикати телефон на 5-10 хвилин. Про те, для чого це робити, пише PMG.ua, передають Патріоти України. Під час активного корист...
Вапняний наліт на сантехніці утворюється через мінеральні солі у жорсткій воді. Для його видалення краще використовувати слабкі кислоти. Розчини оцту або лимонної кислоти добре роз'їдають відкладення, передають Патріоти України. А для профілактики, щоб...