
Болгарський перець ми звикли використовувати при приготуванні різноманітних страв. Мало хто знає, що його потрібно перед приготуванням ошпарити окропом. Як це розв'язати проблему, розповімо разом із Ukr.Media, передають Патріоти України.
Виявляється, цей трюк полегшує процес та покращує смак страви, особливо якщо ви плануєте її надалі фарширувати. Завдяки такому нехитрому трюку страви із болгарського перцю гратимуть новими фарбами. Вся річ у тому, що овочі стануть м’якшими, ароматними та ніжними.
Для цієї хитрощі вам знадобиться невелика кількість окропу та кухонної солі. У глибоку ємність потрібно налити в посуд кип’ячену воду та розчинити в ній одну чайну ложку солі.
В отриману суміш треба опустити перці, які плануються готувати та залишити їх у воді як мінімум 5 хвилин — після закінчення цього часу овочі стануть м’якими та еластичними. М’якуш позбудеться неприємної гіркоти, а перці буде простіше фарширувати
Якщо вам потрібно легко зняти шкірку з перцю болгарського, можна залишити овочі в окропі на 10 хвилин. Тоді перці стануть ще ніжнішими, просто тануть у роті.
Кроти часто здаються безневинними мешканцями саду, але їхні підземні тунелі здатні перетворити рівні грядки на справжнє поле битви. У процесі пошуку їжі ці тварини розривають землю, пошкоджуючи коріння квітів, овочів і декоративних рослин, передають Па...
Маєте хвилинку для гри та самопізнання? Погляньте на чотири мальовничі стежки і оберіть ту, якою хотіли б пройтися. Ваш вибір розкриє ваші сильні риси, передають Патріоти України. Цей тест — розвага, а не науковий діагноз.