Секрет досвідчених господинь! Просто залийте окропом перець - і здивуйтеся результату

Болгарський перець ми звикли використовувати при приготуванні різноманітних страв. Мало хто знає, що його потрібно перед приготуванням ошпарити окропом. Як це розв'язати проблему, розповімо разом із Ukr.Media, передають Патріоти України.

Навіщо болгарський перець ошпарювати окропом

Виявляється, цей трюк полегшує процес та покращує смак страви, особливо якщо ви плануєте її надалі фарширувати. Завдяки такому нехитрому трюку страви із болгарського перцю гратимуть новими фарбами. Вся річ у тому, що овочі стануть м’якшими, ароматними та ніжними.

Для цієї хитрощі вам знадобиться невелика кількість окропу та кухонної солі. У глибоку ємність потрібно налити в посуд кип’ячену воду та розчинити в ній одну чайну ложку солі.

В отриману суміш треба опустити перці, які плануються готувати та залишити їх у воді як мінімум 5 хвилин — після закінчення цього часу овочі стануть м’якими та еластичними. М’якуш позбудеться неприємної гіркоти, а перці буде простіше фарширувати

Якщо вам потрібно легко зняти шкірку з перцю болгарського, можна залишити овочі в окропі на 10 хвилин. Тоді перці стануть ще ніжнішими, просто тануть у роті.

А ви це знали? Мольфар назвав подарунки, які ніколи не можна дарувати і приймати, аби не накликати біду

понеділок, 15 грудень 2025, 18:49

Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...

Це може здивувати! ТОП-10 причин, чому взимку потрібно пити ще більше води

понеділок, 15 грудень 2025, 18:30

Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...