
Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З цибулькою та часником, зеленню та з мариновами огірками – чудовий варіант вечері.
Цей овоч потрібно попередньо замочити у воді. Мінімум на годину. Після цього картоплю потрібно промити та обсушити паперовим рушником. Мокру смажити не рекомендується.
Процедура замочування дозволяє знизити кількість швидких вуглеводів та крохмалю. Таким чином забирається зайва калорійність. Окрім того, смак смаженої картоплі стане ніжнішим. І вам дуже сподобається апетитна скоринка.
Якщо ви переживаєте за нітрати та їх кількість у овочі, під час проведення теплової обробки вони саморуйнуються. В середньому смажена картопля готується протягом 20-25 хвилин. При бажанні додати цибулю та часник – роблять це за 3-4 хвилини до кінця приготування. Смачного!
Бажання з’їсти щось солодке знайоме майже кожному. Але якщо тяга до цукру переслідує постійно, це може бути не просто любов до десертів, а сигнал про проблеми в організмі або нестачу певних речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача енергії або не...
Православне свято 3 листопада за новим церковним календарем (16 листопада за старим) - день пам'яті мучеників Акепсима єпископа, Іосифа пресвітера та Аіфала диякона. За старим стилем - день пам'яті Іларіона Великого, нагадують Патріоти України. . Акеп...