Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України.
Ось тільки варто задуматись, що краще – картопля чи хліб. Ось що думають із цього приводу досвідчені куховарки.
Пишні та соковиті котлети вийдуть, якщо додати овочі. Хліб, тим паче сухий, вбирає надлишки вологи з фаршу.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Очищену сиру картоплю та цибулю потрібно натерти на дрібній тертці, видалити надлишки рідини, змішати з м’ясом та додати яйце.
Потім потрібно ретельно вимішати фарш. За словами фахівців, ідеально підготовлений напівфабрикат не залишає слідів на стінах миски.
До речі, іноді не рекомендується додавати куряче яйце. Є думка, що білок робить готові котлети щільнішими, але це справа смаку.
Далі залишиться тільки сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і можна смажити або випікати в духовці.
Витрати на транспортування з'їдають левову частку бюджету? Кожен підприємець шукає шляхи оптимізації. Сучасний фургон Opel Movano – продуманий інструмент для ефективного бізнесу та розумних перевезень. Давайте розберемося, які його переваги допоможуть ...
Нове дослідження показало, що іонізуюче випромінювання під час проведення комп’ютерної томографії може призвести до раку, передають Патріоти України. Щоб дізнатися, чи може комп’ютерна томографія викликати рак, науковці університету Каліфорнії у Сан-Фр...