Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України.
Ось тільки варто задуматись, що краще – картопля чи хліб. Ось що думають із цього приводу досвідчені куховарки.
Пишні та соковиті котлети вийдуть, якщо додати овочі. Хліб, тим паче сухий, вбирає надлишки вологи з фаршу.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Очищену сиру картоплю та цибулю потрібно натерти на дрібній тертці, видалити надлишки рідини, змішати з м’ясом та додати яйце.
Потім потрібно ретельно вимішати фарш. За словами фахівців, ідеально підготовлений напівфабрикат не залишає слідів на стінах миски.
До речі, іноді не рекомендується додавати куряче яйце. Є думка, що білок робить готові котлети щільнішими, але це справа смаку.
Далі залишиться тільки сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і можна смажити або випікати в духовці.
Всі, хто цікавиться здоровим харчуванням, знають про користь вживання зранку каш з вівсяної чи гречаної крупи, котрі українці їдять з давніх давен. Однак є принаймні ще одна відносно нова для нашого ринку, але вже достатньо поширена і досить бюджетна к...
У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...