Кожна господиня має свої хитрощі, які вона використовує під час засолювання огірків. Хтось шукає дубове листя, інші відкривають холодильник, де на них чекає гірчиця, треті вирушають у сад, щоб нарвати листочки вишні, передають Патріоти України.
Є ще один спосіб, який не тільки зробить малосольні огірочки хрусткими та твердими, але й подарує їм гострий смак та пряний аромат.
Для того щоб порадувати домашніх такими огірками, знадобиться 2 кілограми огірків. Добре промийте їх та обріжте кінчики. Після цього настає час розсолу. Для приготування на літр води слід додати 2 столові ложки солі і кілька лаврових листочків. Закип’ятіть розсіл.
На дно банки покладіть порізаний на дольки часник, кріп, листя смородини і “секретний” інгредієнт – листя і коріння хрону.
Після цього викладіть ряд огірків, потім знову слід відправити до банки спеції та заповніть так ємність до верху.
Залийте огірочки гарячим розсолом і відставте остигати. Огіркам, приготованим за цим рецептом, потрібно зовсім небагато часу, щоб засолитися, після чого можна подавати їх до столу.
Вибір правильної породи собаки може бути одним із найцікавіших і водночас найскладніших рішень для будь-якого потенційного власника домашньої тварини. З огляду на сотні порід собак, кожна з яких має свій унікальний темперамент, рівень енергії, потреби ...
У світі налічується близько 3,9 мільярда Android-пристроїв, що становить майже 70% усіх смартфонів. Така популярність робить їх головною мішенню для зловмисників. Віруси й інші види шкідливого програмного забезпечення (ПЗ) здатні викрадати особисті дан...