Секрет досвідчених господинь! Що додати до малосольних огірочків, щоб вони хрумтіли

Кожна господиня має свої хитрощі, які вона використовує під час засолювання огірків. Хтось шукає дубове листя, інші відкривають холодильник, де на них чекає гірчиця, треті вирушають у сад, щоб нарвати листочки вишні, передають Патріоти України.

Є ще один спосіб, який не тільки зробить малосольні огірочки хрусткими та твердими, але й подарує їм гострий смак та пряний аромат.

Подробиці

Для того щоб порадувати домашніх такими огірками, знадобиться 2 кілограми огірків. Добре промийте їх та обріжте кінчики. Після цього настає час розсолу. Для приготування на літр води слід додати 2 столові ложки солі і кілька лаврових листочків. Закип’ятіть розсіл.

На дно банки покладіть порізаний на дольки часник, кріп, листя смородини і “секретний” інгредієнт – листя і коріння хрону.

Після цього викладіть ряд огірків, потім знову слід відправити до банки спеції та заповніть так ємність до верху.

Залийте огірочки гарячим розсолом і відставте остигати. Огіркам, приготованим за цим рецептом, потрібно зовсім небагато часу, щоб засолитися, після чого можна подавати їх до столу.

ТОП-5 секретів, які допоможуть вам покращити смак фаршу

неділя, 26 травень 2024, 12:14

Досвідчені господині намагаються завжди готувати фарш самостійно, тому що в цьому випадку завжди можна контролювати не тільки якість продукту, але і безпосередньо впливати на смак страви. Проте з м’ясом не завжди вдається працювати ідеально. Тому варто...

Сніданок за хвилину: Як швидко приготувати яєчню в мікрохвильовці

неділя, 26 травень 2024, 11:07

Зранку немає часу ні на що. Навіть того чаю не завжди можна ковтнути, але ж їсти також хочеться. Не гайте час з гарячими сковорідками. Яєчню можна зробити в мікрохвильовці лише за одну хвилину. Розповідаємо далі в статті про цей спосіб. Потрібну вам та...