Секрет досвідчених господинь! Що додати до малосольних огірочків, щоб вони хрумтіли

Кожна господиня має свої хитрощі, які вона використовує під час засолювання огірків. Хтось шукає дубове листя, інші відкривають холодильник, де на них чекає гірчиця, треті вирушають у сад, щоб нарвати листочки вишні, передають Патріоти України.

Є ще один спосіб, який не тільки зробить малосольні огірочки хрусткими та твердими, але й подарує їм гострий смак та пряний аромат.

Подробиці

Для того щоб порадувати домашніх такими огірками, знадобиться 2 кілограми огірків. Добре промийте їх та обріжте кінчики. Після цього настає час розсолу. Для приготування на літр води слід додати 2 столові ложки солі і кілька лаврових листочків. Закип’ятіть розсіл.

На дно банки покладіть порізаний на дольки часник, кріп, листя смородини і “секретний” інгредієнт – листя і коріння хрону.

Після цього викладіть ряд огірків, потім знову слід відправити до банки спеції та заповніть так ємність до верху.

Залийте огірочки гарячим розсолом і відставте остигати. Огіркам, приготованим за цим рецептом, потрібно зовсім небагато часу, щоб засолитися, після чого можна подавати їх до столу.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...