Секрет досвідчених господинь! Що додати до малосольних огірочків, щоб вони хрумтіли

Кожна господиня має свої хитрощі, які вона використовує під час засолювання огірків. Хтось шукає дубове листя, інші відкривають холодильник, де на них чекає гірчиця, треті вирушають у сад, щоб нарвати листочки вишні, передають Патріоти України.

Є ще один спосіб, який не тільки зробить малосольні огірочки хрусткими та твердими, але й подарує їм гострий смак та пряний аромат.

Подробиці

Для того щоб порадувати домашніх такими огірками, знадобиться 2 кілограми огірків. Добре промийте їх та обріжте кінчики. Після цього настає час розсолу. Для приготування на літр води слід додати 2 столові ложки солі і кілька лаврових листочків. Закип’ятіть розсіл.

На дно банки покладіть порізаний на дольки часник, кріп, листя смородини і “секретний” інгредієнт – листя і коріння хрону.

Після цього викладіть ряд огірків, потім знову слід відправити до банки спеції та заповніть так ємність до верху.

Залийте огірочки гарячим розсолом і відставте остигати. Огіркам, приготованим за цим рецептом, потрібно зовсім небагато часу, щоб засолитися, після чого можна подавати їх до столу.

Це справді працює! Як врятуватися від набряків ніг влітку - дієві поради

субота, 7 червень 2025, 9:59

Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...

Є вагомі причини! Які продукти варто виключити з раціону влітку

субота, 7 червень 2025, 9:32

Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...