
Відварена картопля - чудовий гарнір, який чудово поєднується і з м’ясом, і з ковбасними виробами, і з молочними продуктами, передають Патріоти України.
Однак кулінарам далеко не завжди вдається смачно приготувати цю страву.
Іноді картопля виходить перевареною або, навпаки – недовареною. Буває, що овочі виходять надто твердими або, навпаки, надмірно розсипчастими.
Іноді гарнір виявляється просто несмачним. Однак існує додатковий інгредієнт, що дозволяє зробити кулінарну невдачу менш помітною за рахунок яскравого смаку. А якщо при приготуванні страви помилок допущено не було, то картопля з добавкою просто вийде неймовірно апетитною.
Додатковий інгредієнт
Під час варіння картоплі досвідчені кулінари відправляють у каструлю невелику кількість нарізаного кропу. За рахунок цієї пряної рослини гарнір набуває цікавого смаку і чудового аромату.
Важливо, щоб кріп опинився саме у киплячій воді. Звичайно, посипати картоплю зеленню можна і після приготування овочів, проте в цьому випадку ефект відчуватиметься вже не так сильно.
Ароматні свічки є майже в кожній оселі. Вони створюють атмосферу затишку, допомагають розслабитися й додають дому приємного запаху. Але за м’яким світлом і улюбленими ароматами може ховатися небезпека, про яку більшість навіть не здогадується. Деякі з ...
Какао - улюблений багатьма напій, який є не лише смачним, але й надзвичайно корисним, особливо для людей старше п’ятдесяти років. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, магнію, цинку, фосфору та калію, регулярне вживання какао підтримує здоров'я ...