Секрет досвідчених господинь! Що додати, щоб варена картопля стала смачнішою

Відварена картопля - чудовий гарнір, який чудово поєднується і з м’ясом, і з ковбасними виробами, і з молочними продуктами, передають Патріоти України.

Однак кулінарам далеко не завжди вдається смачно приготувати цю страву.

Подробиці

Іноді картопля виходить перевареною або, навпаки – недовареною. Буває, що овочі виходять надто твердими або, навпаки, надмірно розсипчастими.

Іноді гарнір виявляється просто несмачним. Однак існує додатковий інгредієнт, що дозволяє зробити кулінарну невдачу менш помітною за рахунок яскравого смаку. А якщо при приготуванні страви помилок допущено не було, то картопля з добавкою просто вийде неймовірно апетитною.

Додатковий інгредієнт

Під час варіння картоплі досвідчені кулінари відправляють у каструлю невелику кількість нарізаного кропу. За рахунок цієї пряної рослини гарнір набуває цікавого смаку і чудового аромату.

Важливо, щоб кріп опинився саме у киплячій воді. Звичайно, посипати картоплю зеленню можна і після приготування овочів, проте в цьому випадку ефект відчуватиметься вже не так сильно.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...