Секрет досвідчених господинь! Що додати, щоб варена картопля стала смачнішою

Відварена картопля - чудовий гарнір, який чудово поєднується і з м’ясом, і з ковбасними виробами, і з молочними продуктами, передають Патріоти України.

Однак кулінарам далеко не завжди вдається смачно приготувати цю страву.

Подробиці

Іноді картопля виходить перевареною або, навпаки – недовареною. Буває, що овочі виходять надто твердими або, навпаки, надмірно розсипчастими.

Іноді гарнір виявляється просто несмачним. Однак існує додатковий інгредієнт, що дозволяє зробити кулінарну невдачу менш помітною за рахунок яскравого смаку. А якщо при приготуванні страви помилок допущено не було, то картопля з добавкою просто вийде неймовірно апетитною.

Додатковий інгредієнт

Під час варіння картоплі досвідчені кулінари відправляють у каструлю невелику кількість нарізаного кропу. За рахунок цієї пряної рослини гарнір набуває цікавого смаку і чудового аромату.

Важливо, щоб кріп опинився саме у киплячій воді. Звичайно, посипати картоплю зеленню можна і після приготування овочів, проте в цьому випадку ефект відчуватиметься вже не так сильно.

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...