Секрет досвідчених господинь! Що додати, щоб варена картопля стала смачнішою

Відварена картопля - чудовий гарнір, який чудово поєднується і з м’ясом, і з ковбасними виробами, і з молочними продуктами, передають Патріоти України.

Однак кулінарам далеко не завжди вдається смачно приготувати цю страву.

Подробиці

Іноді картопля виходить перевареною або, навпаки – недовареною. Буває, що овочі виходять надто твердими або, навпаки, надмірно розсипчастими.

Іноді гарнір виявляється просто несмачним. Однак існує додатковий інгредієнт, що дозволяє зробити кулінарну невдачу менш помітною за рахунок яскравого смаку. А якщо при приготуванні страви помилок допущено не було, то картопля з добавкою просто вийде неймовірно апетитною.

Додатковий інгредієнт

Під час варіння картоплі досвідчені кулінари відправляють у каструлю невелику кількість нарізаного кропу. За рахунок цієї пряної рослини гарнір набуває цікавого смаку і чудового аромату.

Важливо, щоб кріп опинився саме у киплячій воді. Звичайно, посипати картоплю зеленню можна і після приготування овочів, проте в цьому випадку ефект відчуватиметься вже не так сильно.

Секрет досвідчених господинь! Як смачно засолити сало, щоб тануло у роті

четвер, 16 травень 2024, 6:08

Один з найпопулярніших в Україні та культових продуктів усіх часів – сало. Сало – корисний, насичений вітамінами та мікроелементами продукт. Сало містить насичені жирні кислоти, у тому числі олеїнову, лінолеву та інші:. Все вищезгадане впливає на кисл...

Обережно, небезпека поруч: Як розпізнати психопатку. Серед жінок виявити діагноз набагато складніше, підкреслюють фахівці

четвер, 16 травень 2024, 5:40

Фахівці підкреслюють, що іноді складно впізнати психопатію в людині, особливо в жінок. Проте вважається, що знайдено ключову рису, яка сприятиме розпізнаванню потенційних носіїв діагнозу, повідомляє IFLScience. . Команда з Університету Нью-Мексико в А...