На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасно. Ось як варити бульйон, передають Патріоти України.
Причиною неприємного запаху може стати кров, що залишилася у м’ясі. Тому при варінні і знімають сіру піну.
Замість спроб приховати неприємний запах, спробуйте нормально підготувати м’ясо до варіння:
Стан нігтів може бути індикатором як місцевих проблем, так і системних захворювань. Ось список можливих хвороб і порушень, які можна запідозрити за змінами у нігтях, передають Патріоти України. Хоча нігті можуть підказати лікарю напрям для діагностики,...
Нутриціологиня Катерина Крупкіна назвала продукти, які треба назавжди виключити з раціону дітей. На її думку, це всі ті, які мають у складі трансжири, передають Патріоти України. Найчастіше вони додані у запечених і смажених продуктах, таких як фастфуд...