
На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасно. Ось як варити бульйон, передають Патріоти України.
Причиною неприємного запаху може стати кров, що залишилася у м’ясі. Тому при варінні і знімають сіру піну.
Замість спроб приховати неприємний запах, спробуйте нормально підготувати м’ясо до варіння:
Новий 2026 рік уже близько, тому багато хто вже почав прикрашати ялинку та наповнювати дім символами удачі. За давніми традиціями, певні предмети під новорічним деревом здатні привабити процвітання, здоров’я та гармонію, передають Патріоти України. Екс...
Наближається Новий 2026 рік, і багато дівчат уже активно обирають дизайн святкового манікюру. Проте астрологи радять не поспішати з вибором: за їхніми словами, саме колір нігтів на перетині двох років може вплинути на те, що принесе вам наступний рік -...