Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія, передають Патріоти України.
Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато цікавішого смаку, не кажучи вже про апетитну рум’яну скоринку.
Страва вийде максимально смачною, якщо осмажити її на змішаному маслі. Таким чином, у налиту на сковороду соняшникову олію потрібно додати трохи вершкового.
Бажано заздалегідь розтопити жовтий шматочок на водяній бані. У цьому випадку при змішуванні обидва види олії будуть перебувати в рідкому стані.
Втім, шматок вершкового масла можна просто покласти на сковороду і почекати, доки він не розтане. При обсмажуванні риби на масляній суміші продукт отримає хрумку скоринку та неймовірний смак. Така рибна страва не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.
Українці знають, що при купівлі вживаного авто не варто гнатися за дуже низькою ціною, щоб не втрапити у велику халепу. Адже корозія в автомобілі — чи не найнебезпечніша «хвороба», яка дуже швидко може розповзтись по всьому кузову та днищу, перетворивш...
Нові наукові дослідження вказують: частинки пластику, що містяться в деякій їжі можуть проникати в мозок, посилюючи депресію, тривожність та інші психічні розлади, передають Патріоти України. У збірці з чотирьох наукових статей, опублікованій у вівторо...