Секрет досвідчених господинь! Що додати в олію, щоб смажена риба вийшла смачнішою

Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія, передають Патріоти України.

Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато цікавішого смаку, не кажучи вже про апетитну рум’яну скоринку.

Страва вийде максимально смачною, якщо осмажити її на змішаному маслі. Таким чином, у налиту на сковороду соняшникову олію потрібно додати трохи вершкового.

Бажано заздалегідь розтопити жовтий шматочок на водяній бані. У цьому випадку при змішуванні обидва види олії будуть перебувати в рідкому стані.

Втім, шматок вершкового масла можна просто покласти на сковороду і почекати, доки він не розтане. При обсмажуванні риби на масляній суміші продукт отримає хрумку скоринку та неймовірний смак. Така рибна страва не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.

Люди, які сплять на лівому боці ліжка, найчастіше мають ці риси характеру

вівторок, 18 листопад 2025, 7:09

Наші нічні звички можуть сказати про нас значно більше, ніж здається. Нові дослідження свідчать: те, з якого боку ліжка людина спить, може бути пов’язане з особливостями її характеру. І саме лівосторонні сплячі демонструють набір дуже цікавих рис, пере...

Народні прикмети на 18 листопада. Українці здавна вважали день за дуже сприятливий: Що треба зробити, щоб не упустити своє

вівторок, 18 листопад 2025, 7:08

Православне свято 18 листопада за новим календарем (1 грудня за старим) - день пам'яті мучеників Платона Анкірського і Романа Кесарійського, які постраждали за віру в Христа, передають Патріоти України. За юліанським календарем - день пам'яті мучеників...