Будь-який кулінар-аматор мріє навчитися готувати пюре так, щоб блюдо завжди виходило ідеальним. Метою є отримання м’якої, ніжної та смачної картопляної маси. Секрети м’якої та повітряної страви давно знайдені, передають Патріоти України.
Так, багато господинь знають, що в розчавлений картоплею овоч можна додавати тільки тепле молоко. Якщо воно буде холодним, то страва може придбати сіруватий колір і залишитися з грудками.
Ще одним важливим правилом приготування картопляного пюре є використання великої кількості вершкового масла. Якщо не шкодувати цього компонента, то страва вийде максимально ніжною та смачною.
Однак більшість кулінарів обмежуються вищеописаними правилами, навіть не здогадуючись про існування секретного компонента, без якого страва навряд чи відрізнятиметься яскравим смаком навіть за умови додавання теплого молока та великого шматка сала.
Картопляне пюре не варто готувати без спецій. Для страви ідеально підходить чебрець.
Перед додаванням молока в картопляну масу потрібно покласти в напій пару гілочок цієї приправи. Підійде і розмарин.
Спецію бажано додати в холодне молоко, щоб розігріти рідину разом із додатковим інгредієнтом: тоді смак готової страви вийде ще яскравішим.
Домочадців пюре з приправами порадує ще до початку вживання страви, адже аромат буде незабутнім.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...