Домашні сирники є дуже смачною та простою у приготуванні стравою з сиру. Для того, щоб вони не горіли, тримали форму і добре просмажилися, кулінари радять додати в основу кокосову стружку, передають Патріоти України.
Кулінарка Анастасія поділилася в Instagram рецептом смачних сирників, які триматимуть форму і не розпадатимуться.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сир перетріть із цукром та яйцем. Додайте кокосову стружку, залиште на 5 хвилин.
2. Вологими руками сформуйте кульки, обваляйте в борошні і надайте форму круговими рухами.
3. Смажте сирники на кокосовій олії на повільному вогні під кришкою.
Подавайте зі сметаною, варенням та ягодами!
Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...