Секрет досвідчених господинь! Що додати в сирники, щоб вони тримали форму і не розпадалися

Домашні сирники є дуже смачною та простою у приготуванні стравою з сиру. Для того, щоб вони не горіли, тримали форму і добре просмажилися, кулінари радять додати в основу кокосову стружку, передають Патріоти України.

Як правильно готувати пишні сирники

Кулінарка Анастасія поділилася в Instagram рецептом смачних сирників, які триматимуть форму і не розпадатимуться.

Рецепт сирників

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир – 500 г
  • яйця – 1 шт.
  • цукор – 20-30 г
  • ваніль – дрібка
  • борошно – 1 ст. л.
  • кокосова олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Сир перетріть із цукром та яйцем. Додайте кокосову стружку, залиште на 5 хвилин.

Сирна основа

2. Вологими руками сформуйте кульки, обваляйте в борошні і надайте форму круговими рухами.

Приготування сирників

3. Смажте сирники на кокосовій олії на повільному вогні під кришкою.

Смажені сирники

Подавайте зі сметаною, варенням та ягодами!

Ви могли це не знати! Напій, що знижує рівень заліза у крові

понеділок, 8 грудень 2025, 19:56

Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...

Це може здивувати! Як кава впливає на чутливість до болю

понеділок, 8 грудень 2025, 19:44

Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...