
Домашні сирники є дуже смачною та простою у приготуванні стравою з сиру. Для того, щоб вони не горіли, тримали форму і добре просмажилися, кулінари радять додати в основу кокосову стружку, передають Патріоти України.

Кулінарка Анастасія поділилася в Instagram рецептом смачних сирників, які триматимуть форму і не розпадатимуться.

Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сир перетріть із цукром та яйцем. Додайте кокосову стружку, залиште на 5 хвилин.

2. Вологими руками сформуйте кульки, обваляйте в борошні і надайте форму круговими рухами.

3. Смажте сирники на кокосовій олії на повільному вогні під кришкою.

Подавайте зі сметаною, варенням та ягодами!
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Маєте кілька хвилин для гри та самопізнання? Пройдіть цей психологічний тест і дізнайтеся, що ваш вибір тварини говорить про вашу особистість, передають Патріоти України. Уявіть, що ви вирушаєте в довгу подорож через ліс. По дорозі зустрічаєте чотирьох...