Секрет досвідчених господинь! Що додати в сирники, щоб вони тримали форму і не розпадалися

Домашні сирники є дуже смачною та простою у приготуванні стравою з сиру. Для того, щоб вони не горіли, тримали форму і добре просмажилися, кулінари радять додати в основу кокосову стружку, передають Патріоти України.

Як правильно готувати пишні сирники

Кулінарка Анастасія поділилася в Instagram рецептом смачних сирників, які триматимуть форму і не розпадатимуться.

Рецепт сирників

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир – 500 г
  • яйця – 1 шт.
  • цукор – 20-30 г
  • ваніль – дрібка
  • борошно – 1 ст. л.
  • кокосова олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Сир перетріть із цукром та яйцем. Додайте кокосову стружку, залиште на 5 хвилин.

Сирна основа

2. Вологими руками сформуйте кульки, обваляйте в борошні і надайте форму круговими рухами.

Приготування сирників

3. Смажте сирники на кокосовій олії на повільному вогні під кришкою.

Смажені сирники

Подавайте зі сметаною, варенням та ягодами!

Бережіться! Кардіолог назвав два продукти, які підвищують ризик раку

неділя, 15 червень 2025, 23:10

Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо їсти гречку щодня

неділя, 15 червень 2025, 17:35

Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...