Виявляється, що один інгредієнт відповідає за такі якості пельменного тіста, як м’якість і еластичність. Нерідко витівка з домашніми пельменями зазнає краху саме через те, що з тістом у господині не склалося, а якщо точніше, то не склеїлося, а в результаті розповзлося, передають Патріоти України.
Домогосподарки з досвідом стверджують, що замісити вдале тісто для пельменів можна, але якщо додати оцет.
Замішане з оцтом тісто завжди виходить м’яким та еластичним. Воно не прилипатиме до рук і відмінно розкотиться по столу.
Спочатку змішайте в одному посуді яйця, сіль, олію та оцет.
Рідину необхідно довести до одноманітного стану віночком.
Тепер влийте теплу воду і просійте борошно порціями.
Залежно від якості борошна може знадобитися більше або менше.
Вимісивши тісто, визначте його в поліетиленовий пакет або харчову плівку, а потім на 30-40 хвилин покладіть в холодильник.
Далі все знайоме. Тісто розкочуємо, робимо заготовки і приступаємо до найвідповідальнішої частини процесу – ліплення пельменів (або вареників).
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Багато жінок, прагнучи виглядати доглянуто, іноді несвідомо роблять помилки в макіяжі, які лише підкреслюють зморшки й додають кілька років. Візажисти пояснили, які звички у фарбуванні обличчя краще забути, якщо хочете виглядати свіжо та природно, пере...