Виявляється, що один інгредієнт відповідає за такі якості пельменного тіста, як м’якість і еластичність. Нерідко витівка з домашніми пельменями зазнає краху саме через те, що з тістом у господині не склалося, а якщо точніше, то не склеїлося, а в результаті розповзлося, передають Патріоти України.
Домогосподарки з досвідом стверджують, що замісити вдале тісто для пельменів можна, але якщо додати оцет.
Замішане з оцтом тісто завжди виходить м’яким та еластичним. Воно не прилипатиме до рук і відмінно розкотиться по столу.
Спочатку змішайте в одному посуді яйця, сіль, олію та оцет.
Рідину необхідно довести до одноманітного стану віночком.
Тепер влийте теплу воду і просійте борошно порціями.
Залежно від якості борошна може знадобитися більше або менше.
Вимісивши тісто, визначте його в поліетиленовий пакет або харчову плівку, а потім на 30-40 хвилин покладіть в холодильник.
Далі все знайоме. Тісто розкочуємо, робимо заготовки і приступаємо до найвідповідальнішої частини процесу – ліплення пельменів (або вареників).
Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...
Більшість людей знають свої сильні та слабкі сторони, але наша підсвідомість приховує набагато більше. Цей простий тест допоможе розкрити те, що ви, можливо, і самі не усвідомлюєте, передають Патріоти України. Як проходити:. Ви любите сяяти та бути в ц...