Ідеальні млинці повинні бути максимально тонкими. І, при цьому, при загортанні будь-якої начинки, вони не рвуться. Для такого ефекту в тісто потрібно додати один дуже простий інгредієнт, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеальних тонких млинців опублікована на сторінці фудблогерки Таті Чуднової (chudnova.food) в Instagram. За цією технологією у тісто додається кукурудзяний крохмаль. Через це воно не рветься, залишається еластичним та ніжним.
Інгредієнти:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування млинців:
1. Змішуємо всі інгредієнти для млинців.
2. Перед смаженням першого млинця сковорідку змазуємо краплею олії.
3. Обсмажуємо з обох боків по 30 секунд, щоб вони були трішки золоті.
Спосіб приготування начинки:
1. У сотейник з товстим дном кладемо заморожене манго та ставимо на середній вогонь, коли воно розморозиться додаємо цукор та мішаємо до його розчинення.
2. Далі додаємо крохмаль та теж мішаємо до розчинення, знімаємо з вогню.
3. Сир змішуємо зі сметаною та цукром, викладаємо на млинець, зверху манго, та закручуємо.
Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...