Ідеальні млинці повинні бути максимально тонкими. І, при цьому, при загортанні будь-якої начинки, вони не рвуться. Для такого ефекту в тісто потрібно додати один дуже простий інгредієнт, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеальних тонких млинців опублікована на сторінці фудблогерки Таті Чуднової (chudnova.food) в Instagram. За цією технологією у тісто додається кукурудзяний крохмаль. Через це воно не рветься, залишається еластичним та ніжним.
Інгредієнти:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування млинців:
1. Змішуємо всі інгредієнти для млинців.
2. Перед смаженням першого млинця сковорідку змазуємо краплею олії.
3. Обсмажуємо з обох боків по 30 секунд, щоб вони були трішки золоті.
Спосіб приготування начинки:
1. У сотейник з товстим дном кладемо заморожене манго та ставимо на середній вогонь, коли воно розморозиться додаємо цукор та мішаємо до його розчинення.
2. Далі додаємо крохмаль та теж мішаємо до розчинення, знімаємо з вогню.
3. Сир змішуємо зі сметаною та цукром, викладаємо на млинець, зверху манго, та закручуємо.
Щоб постільна білизна була м'якою після прання, дотримуйтеся таких порад, передають Патріоти України. Ці прості поради допоможуть зберегти вашу постільну білизну м’якою і приємною на дотик після кожного прання.
Фруктові салати більше не будуть такими, як раніше – завдяки вченим, які розробили банани, що не стають коричневими та м’якими після очищення, передають Патріоти України. Британські експерти змінили генетику фрукта так, що він залишається твердим, свіж...