Секрет досвідчених господинь: Що додати в тісто на млинці, щоб вони були тонкими - можна загорнути будь-яку начинку

Ідеальні млинці повинні бути максимально тонкими. І, при цьому, при загортанні будь-якої начинки, вони не рвуться. Для такого ефекту в тісто потрібно додати один дуже простий інгредієнт, передають Патріоти України.

Ідея приготування ідеальних тонких млинців опублікована на сторінці фудблогерки Таті Чуднової (chudnova.food) в Instagram. За цією технологією у тісто додається кукурудзяний крохмаль. Через це воно не рветься, залишається еластичним та ніжним.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт
  • молоко – 300 мл
  • борошно – 50 г
  • кукурудзяний крохмаль – 50 г
  • цукор – за смаком
  • сіль – щіпка
  • олія – 10 мл

Інгредієнти для начинки:

  • манго (заморожене) – 300 г
  • цукор – 2 ст.л
  • кукурудзяний крохмаль – 4 г
  • кисломолочний сир – 200 г
  • сметана – 2 ст.л
  • цукор – за смаком

Спосіб приготування млинців:

1. Змішуємо всі інгредієнти для млинців.

2. Перед смаженням першого млинця сковорідку змазуємо краплею олії.

3. Обсмажуємо з обох боків по 30 секунд, щоб вони були трішки золоті.

Спосіб приготування начинки:

1. У сотейник з товстим дном кладемо заморожене манго та ставимо на середній вогонь, коли воно розморозиться додаємо цукор та мішаємо до його розчинення.

2. Далі додаємо крохмаль та теж мішаємо до розчинення, знімаємо з вогню.

3. Сир змішуємо зі сметаною та цукром, викладаємо на млинець, зверху манго, та закручуємо.

Це може здивувати! ТОП- 8 здорових продуктів, які можуть бути токсичними

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:50

Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...