Варене куряче філе відрізняється не тільки чудовим смаком, а й неймовірною користю для організму. Ця страва є дієтичною: люди, які стежать за фігурою, можуть сміливо включати його до свого раціону., передають Патріоти України.
Однак без недоліків, на жаль, не обходиться. Зазвичай варіння курки призводить до сухості м’яса. Страва нерідко стає жорсткою і гумовою. Але досить однієї простої дії – і страва вийде м’якою, ніжною і соковитою.
Для придбання потрібної консистенції вареному курячому м’ясу потрібен якийсь кислий інгредієнт. Використовувати оцет не варто: ця рідина може зіпсувати смак страви.
А ось сік лимона – чудовий варіант. Напій забезпечує страві м’якість і соковитість, не чинячи при цьому негативного впливу на смакові якості. Саме тому даний лайфхак із задоволенням застосовують багато кухарів.
Для отримання потрібного ефекту в каструлю досить додати кілька крапель лимонного соку. Варене філе збереже смачний м’ясний сік і не набуде «гумовості».
Втім, навіть якщо кулінар переборщить із соком цитрусового, страва все одно залишиться смачною, хоч і отримає невелику «кислинку».
Кабачки — одна з найбільш популярних городніх культур, яку вирощують багато садівників. Однак не кожному вдається отримати бажаний урожай. Для того, щоб виростити здорові та рясно плодоносні кабачки, важливо правильно доглядати за рослинами, зокрема, з...
Паска – один із головних символів Великодня, що має глибоке духовне й культурне значення. Саме тому з нею пов’язано чимало традицій, звичаїв і водночас заборон та забобонів. Одне з найпоширеніших запитань полягає у тому, чи можна їсти паску до Великодн...