Секрет досвідчених господинь! Що додати в воду, щоб варене куряче м’ясо вийшло ніжним

Варене куряче філе відрізняється не тільки чудовим смаком, а й неймовірною користю для організму. Ця страва є дієтичною: люди, які стежать за фігурою, можуть сміливо включати його до свого раціону., передають Патріоти України.

Однак без недоліків, на жаль, не обходиться. Зазвичай варіння курки призводить до сухості м’яса. Страва нерідко стає жорсткою і гумовою. Але досить однієї простої дії – і страва вийде м’якою, ніжною і соковитою.

Рятівний інгредієнт

Для придбання потрібної консистенції вареному курячому м’ясу потрібен якийсь кислий інгредієнт. Використовувати оцет не варто: ця рідина може зіпсувати смак страви.

А ось сік лимона – чудовий варіант. Напій забезпечує страві м’якість і соковитість, не чинячи при цьому негативного впливу на смакові якості. Саме тому даний лайфхак із задоволенням застосовують багато кухарів.

Для отримання потрібного ефекту в каструлю досить додати кілька крапель лимонного соку. Варене філе збереже смачний м’ясний сік і не набуде «гумовості».

Втім, навіть якщо кулінар переборщить із соком цитрусового, страва все одно залишиться смачною, хоч і отримає невелику «кислинку».

ТОП-3 помилки, через які ваш пес не спить вночі

четвер, 31 липень 2025, 7:15

Якщо ваш пес не дає вам спокою вночі, експерт із поведінки собак має кілька простих, але дієвих порад. Рене Пейшнс, засновниця Paws Academy, на своїй сторінці в TikTok розповіла про три найпоширеніші помилки власників, які заважають тваринам добре спат...

Народні прикмети на 31 липня. Чому українці здавна цього дня уникали всіляких веселощів

четвер, 31 липень 2025, 7:05

Православна церква України 31 липня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Євдокима Каппадокіянина, а також відзначає винесення древа чесного Хреста Господнього і заговини на Успенський піст. За старим стилем сьогодні згадують священномученика Оме...