Секрет досвідчених господинь! Що додати в воду, щоб варене куряче м’ясо вийшло ніжним

Варене куряче філе відрізняється не тільки чудовим смаком, а й неймовірною користю для організму. Ця страва є дієтичною: люди, які стежать за фігурою, можуть сміливо включати його до свого раціону., передають Патріоти України.

Однак без недоліків, на жаль, не обходиться. Зазвичай варіння курки призводить до сухості м’яса. Страва нерідко стає жорсткою і гумовою. Але досить однієї простої дії – і страва вийде м’якою, ніжною і соковитою.

Рятівний інгредієнт

Для придбання потрібної консистенції вареному курячому м’ясу потрібен якийсь кислий інгредієнт. Використовувати оцет не варто: ця рідина може зіпсувати смак страви.

А ось сік лимона – чудовий варіант. Напій забезпечує страві м’якість і соковитість, не чинячи при цьому негативного впливу на смакові якості. Саме тому даний лайфхак із задоволенням застосовують багато кухарів.

Для отримання потрібного ефекту в каструлю досить додати кілька крапель лимонного соку. Варене філе збереже смачний м’ясний сік і не набуде «гумовості».

Втім, навіть якщо кулінар переборщить із соком цитрусового, страва все одно залишиться смачною, хоч і отримає невелику «кислинку».

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...