Секрет досвідчених господинь! Що додати в воду, щоб варене куряче м’ясо вийшло ніжним

Варене куряче філе відрізняється не тільки чудовим смаком, а й неймовірною користю для організму. Ця страва є дієтичною: люди, які стежать за фігурою, можуть сміливо включати його до свого раціону., передають Патріоти України.

Однак без недоліків, на жаль, не обходиться. Зазвичай варіння курки призводить до сухості м’яса. Страва нерідко стає жорсткою і гумовою. Але досить однієї простої дії – і страва вийде м’якою, ніжною і соковитою.

Рятівний інгредієнт

Для придбання потрібної консистенції вареному курячому м’ясу потрібен якийсь кислий інгредієнт. Використовувати оцет не варто: ця рідина може зіпсувати смак страви.

А ось сік лимона – чудовий варіант. Напій забезпечує страві м’якість і соковитість, не чинячи при цьому негативного впливу на смакові якості. Саме тому даний лайфхак із задоволенням застосовують багато кухарів.

Для отримання потрібного ефекту в каструлю досить додати кілька крапель лимонного соку. Варене філе збереже смачний м’ясний сік і не набуде «гумовості».

Втім, навіть якщо кулінар переборщить із соком цитрусового, страва все одно залишиться смачною, хоч і отримає невелику «кислинку».

Бережіться! Кардіолог назвав два продукти, які підвищують ризик раку

неділя, 15 червень 2025, 23:10

Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо їсти гречку щодня

неділя, 15 червень 2025, 17:35

Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...