Секрет досвідчених господинь! Що додати відразу після закипання води, щоб покращити смак вареної квасолі

Вживаючи варену квасолю, людина не тільки отримує задоволення від їжі, а й приносить користь своєму організму. Справа в тому, що страва містить безліч вітамінів, а також такі важливі елементи, як кальцій, калій і фосфор, передають Патріоти України.

Подробиці

Регулярне вживання бобових покращує стан шкірного покриву та органів серцево-судинної системи. Однак кожному гурману хочеться, щоб варена квасоля була не тільки корисною, а й смачною.

На жаль, під час приготування страви багато кулінарів не роблять однієї простої, але дуже важливої дії. В результаті страва стає менш апетитною.

Що потрібно зробити після того, як вода закипіла

Як тільки рідина, в якій вариться квасоля, почала вирувати, каструлю потрібно зняти з плити.

Зробити це необхідно для виливання окропу. Замість нього в ємність треба налити нову порцію води. До того ж бажано, щоб ця рідина була теплою.

Після цього каструлю треба повернути на вогонь. Потрібно дочекатися повторного закипання рідини та закінчення приготування квасолі.

Досвідчені кулінари давно помітили, що своєчасна заміна води сприяє помітному поліпшенню смаку страви.

Розставлено крапки над "і": Чи правда, що молоко після 30 років не засвоюється організмом

субота, 24 травень 2025, 10:30

Це частковий міф, хоча він має під собою певні наукові підстави. Насправді не всім людям після 30 молоко "шкодить" або не засвоюється — усе залежить від індивідуальної переносимості лактози, передають Патріоти України. Молоко містить лактозу — молочний...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо пити чорний чай щодня

субота, 24 травень 2025, 9:58

Щоденне вживання чорного чаю може як позитивно, так і негативно впливати на організм — усе залежить від кількості, якості чаю, індивідуальних особливостей людини та супутніх факторів. Ось основні наслідки регулярного вживання чорного чаю, передають Пат...