Вживаючи варену квасолю, людина не тільки отримує задоволення від їжі, а й приносить користь своєму організму. Справа в тому, що страва містить безліч вітамінів, а також такі важливі елементи, як кальцій, калій і фосфор, передають Патріоти України.
Регулярне вживання бобових покращує стан шкірного покриву та органів серцево-судинної системи. Однак кожному гурману хочеться, щоб варена квасоля була не тільки корисною, а й смачною.
На жаль, під час приготування страви багато кулінарів не роблять однієї простої, але дуже важливої дії. В результаті страва стає менш апетитною.
Як тільки рідина, в якій вариться квасоля, почала вирувати, каструлю потрібно зняти з плити.
Зробити це необхідно для виливання окропу. Замість нього в ємність треба налити нову порцію води. До того ж бажано, щоб ця рідина була теплою.
Після цього каструлю треба повернути на вогонь. Потрібно дочекатися повторного закипання рідини та закінчення приготування квасолі.
Досвідчені кулінари давно помітили, що своєчасна заміна води сприяє помітному поліпшенню смаку страви.
Це частковий міф, хоча він має під собою певні наукові підстави. Насправді не всім людям після 30 молоко "шкодить" або не засвоюється — усе залежить від індивідуальної переносимості лактози, передають Патріоти України. Молоко містить лактозу — молочний...
Щоденне вживання чорного чаю може як позитивно, так і негативно впливати на організм — усе залежить від кількості, якості чаю, індивідуальних особливостей людини та супутніх факторів. Ось основні наслідки регулярного вживання чорного чаю, передають Пат...