Варену картоплю навряд чи можна назвати надто складним у приготуванні гарніром. І все ж таки труднощі, пов’язані зі створенням цієї страви, існують. Наприклад, домогтися від овочів потрібного ступеня готовності на так вже й просто, передають Патріоти України.
Дотримуватися балансу вдається не завжди: картопля може вийти або недовареною, або перевареною. Але господиня забуде про цю проблему, якщо при варінні картоплі завжди використовуватиме додатковий інгредієнт.
Цей компонент обов’язково доведе страву до повної готовності і при цьому не дасть їй перетворитися на картопляну масу, що розварилася.
У ролі рятівного препарату виступає лимон. Частку цього цитрусового плоду потрібно кинути в каструлю в той момент, коли вода почне вирувати.
Кислий компонент уповільнює «обробку» картоплі окропом. У результаті пасльонове зберігає форму та цілісність. При цьому в страві не залишається «сиринки».
Що стосується смакових якостей гарніру, то лимон не здійснить ніякого негативного впливу: кислого присмаку не буде.
На початку літнього сезону автомобіль потребує спеціальної перевірки — спека, пил, довгі поїздки і раптові зливи можуть вивести з ладу навіть справне авто, якщо не підготувати його вчасно. Ось чеклист, що саме треба перевірити в авто перед літом:. Зам...
Газовані солодкі напої вже давно викликають занепокоєння серед лікарів і дієтологів. Їх часто звинувачують у спричиненні ожиріння, діабету та інших хронічних захворювань, передають Патріоти України. Але мало хто замислюється, що вплив цих напоїв на орг...