Секрет досвідчених господинь! Що робити, щоб котлети не розвалилися

Всі ми полюбляємо пишні і соковиті котлети, передають Патріоти України.

Однак не завжди вдається досягти того, щоб фарш не розвалювався прямо на сковорідці.

Подробиці

Щоб цього уникнути, варто запам’ятати 5 простих лайфхаків, якими користуються досвідчені кулінари:

  1. Пам’ятайте, що у фарш однозначно варто додавати курячі яйця. Саме курячі жовтки допомагають котлетам зберегти свою текстуру. На півкіло м’яса достатньо брати лише 1 яйце.
  2. Якщо ви з якихось причин не хочете використовувати яйця, просто додайте у фарш трохи манної крупи. З розрахунку на півкіло фаршу візьміть половину столової ложки крупи.
  3. Також відмінно “пов’язують” фарш будь-які додані овочі – картопля, кабачок та інші варіанти.
  4. Якщо згадати про те, як готують класичні котлети, то на думку відразу ж приходить хліб. Він має бути вчорашнім. Зріжте скоринки і відправляйте настоятись у воду. А ось відмочувати у молоці не варто.
  5. Найпростішим лайфхаком, що захищає котлети, є звичайні панірувальні сухарі. Вони “запечатують” м’ясо і не дають йому розвалитися під час смаження.

Ефекту не буде! Помилки, які заважають схудненню

вівторок, 3 червень 2025, 9:30

Ось список поширених помилок, які можуть заважати схудненню, навіть якщо ви докладаєте зусиль, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чому картоплю на пюре ніколи не можна перебивати блендером

вівторок, 3 червень 2025, 8:48

Розповідаємо, чому професійні кухарі не радять робити картопляне пюре із застосуванням блендера, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Щоб приготувати ідеальне картопляне пюре, краще використовувати звичайну товкачку чи перетирати варені овоч...