Секрет досвідчених господинь! Що робити, щоб котлети не розвалилися

Всі ми полюбляємо пишні і соковиті котлети, передають Патріоти України.

Однак не завжди вдається досягти того, щоб фарш не розвалювався прямо на сковорідці.

Подробиці

Щоб цього уникнути, варто запам’ятати 5 простих лайфхаків, якими користуються досвідчені кулінари:

  1. Пам’ятайте, що у фарш однозначно варто додавати курячі яйця. Саме курячі жовтки допомагають котлетам зберегти свою текстуру. На півкіло м’яса достатньо брати лише 1 яйце.
  2. Якщо ви з якихось причин не хочете використовувати яйця, просто додайте у фарш трохи манної крупи. З розрахунку на півкіло фаршу візьміть половину столової ложки крупи.
  3. Також відмінно “пов’язують” фарш будь-які додані овочі – картопля, кабачок та інші варіанти.
  4. Якщо згадати про те, як готують класичні котлети, то на думку відразу ж приходить хліб. Він має бути вчорашнім. Зріжте скоринки і відправляйте настоятись у воду. А ось відмочувати у молоці не варто.
  5. Найпростішим лайфхаком, що захищає котлети, є звичайні панірувальні сухарі. Вони “запечатують” м’ясо і не дають йому розвалитися під час смаження.

Екологічні засоби для миття підлоги: тренд чи необхідність?

п’ятниця, 14 березень 2025, 16:06

Чистота в домі — це не тільки питання естетики, а й запорука здоров’я. Особливо важливо підтримувати гігієну підлоги, адже саме вона найбільше контактує з пилом, брудом і мікроорганізмами. На ринку представлений широкий вибір засобів для чищення поверх...

Дачникам на замітку! ТОП-6 ранніх сортів редиски, які дадуть гарний врожай навесні

п’ятниця, 14 березень 2025, 12:30

Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...