Секрет досвідчених господинь! Що робити, щоб котлети не розвалилися

Всі ми полюбляємо пишні і соковиті котлети, передають Патріоти України.

Однак не завжди вдається досягти того, щоб фарш не розвалювався прямо на сковорідці.

Подробиці

Щоб цього уникнути, варто запам’ятати 5 простих лайфхаків, якими користуються досвідчені кулінари:

  1. Пам’ятайте, що у фарш однозначно варто додавати курячі яйця. Саме курячі жовтки допомагають котлетам зберегти свою текстуру. На півкіло м’яса достатньо брати лише 1 яйце.
  2. Якщо ви з якихось причин не хочете використовувати яйця, просто додайте у фарш трохи манної крупи. З розрахунку на півкіло фаршу візьміть половину столової ложки крупи.
  3. Також відмінно “пов’язують” фарш будь-які додані овочі – картопля, кабачок та інші варіанти.
  4. Якщо згадати про те, як готують класичні котлети, то на думку відразу ж приходить хліб. Він має бути вчорашнім. Зріжте скоринки і відправляйте настоятись у воду. А ось відмочувати у молоці не варто.
  5. Найпростішим лайфхаком, що захищає котлети, є звичайні панірувальні сухарі. Вони “запечатують” м’ясо і не дають йому розвалитися під час смаження.

Ці дрова дешевші за бук і граб, а гріють так само добре! Ви не повірите, яка порода стала альтернативою

понеділок, 6 жовтень 2025, 10:10

На ринку дров довгі роки домінують популярні породи, такі як бук та граб. Вони славляться високою теплотворною здатністю та тривалим горінням, проте ціна за кубометр часто б’є по кишені. Але існує менш відома, але не менш ефективна альтернатива - гороб...

Є причини! Ветеринари назвали вісім порід собак, яких вони ніколи б завели вдома

понеділок, 6 жовтень 2025, 9:58

Хоча всі собаки милі та чарівні, двоє британських ветеринарів стали вірусними, поділившись породами, яких вони особисто ніколи б не тримали вдома. Їхні причини можуть вас здивувати, передають Патріоти України. 1. Німецька вівчарка Попри розум та відда...