Секрет досвідчених господинь! Що робити, щоб м’ясо не прилипало до сковороди під час приготування їжі

Смаження на сковороді є популярним способом приготування м’яса, оскільки за такого підходу можна отримати апетитну скоринку, передають Патріоти України.

Однак не завжди вдається приготувати ідеальне м’ясо.

Подробиці

Якщо продукт прилипає до сковороди, це істотно погіршує фінальний смак страви.

Які лайфхаки можуть стати в нагоді:

  1. Навіть стара сковорідка може пригодитися, якщо ви скористаєтеся пергаментом. Спочатку потрібно покласти папір для випічки, потім розігріти та влити рослинну олію.
  2. Спочатку всипте сіль, а потім додайте масло. За такого підходу м’ясо не прилипне до сковороди.
  3. Також варто пам’ятати про те, що найкраще відправляти на сковорідку м’ясо, яке було позбавлене надлишку вологи. Варто лише скористатися паперовим рушником перед смаженням.
  4. Деякі господині обробляють сковорідку невеликою кількістю яблучного оцту перед додаванням рослинної олії.

Перед тим як смажити м’ясо, потрібно переконатися, що сковорідка знаходиться в хорошому стані. Якщо на ній є невеликі тріщини і подряпини, то краще її не використовувати.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...