Секрет досвідчених господинь! Що треба зробити, щоб випічка не ставала черствою

М’яка булка з начинкою, рулет, пиріг - хто ж не любить випічку. До чаю так приємно відрізати смачний шматок та поласувати ним. Єдина прикрість, що через деякий час після випікання випічка стає черствою. Проте є декілька секретів, як можна виправити ситуацію, передають Патріоти України.

Температурний режим

Дотримуйтесь рекомендацій, відповідно до рецептури. Якщо ви вносите свої корективи, намагайтесь не знижувати температуру випікання. На слабкому вогні випічка точно засохне ще в духовці.

Секретний інгредієнт

Разом із ним випічка може довше пролежати, залишаючись свіжою та м’якою. І це — манна крупа. Цінно, що додавати її можна майже до будь-якого тіста. Не використовують манну крупу у тісті для пельменів, у листковому, заварному та пісочному. Манку беруть у пропорції 1 ст.л. на 0,5 л рідини. Особливо це підходить для приготування хліба та пирогів.

Свіжі пиріжки

Щоб вони таким залишались, додайте у тісто картопляний крохмаль. Він робить випічку ніжною та пухкою. На 4 ст.л. муки кладуть 1 ст.л. крохмалю. Нехай ваші пиріжки та пироги бути смачними та довго залишаються м’якими. Смачного!

Дуже смачно! Рецепт картопляної піци на сковорідці

субота, 11 травень 2024, 12:10

Піца прийшла до нас з Італії, але за багато років вона прижилася і в Україні. З’явилося багато місцевих рецептів і різних варіацій її приготування. Сьогодні пропонуємо вам приготувати піцу в домашніх умовах за дуже простим, бюджетним і смачним рецептом...

Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими

субота, 11 травень 2024, 11:09

Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто. Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з...