М’яка булка з начинкою, рулет, пиріг - хто ж не любить випічку. До чаю так приємно відрізати смачний шматок та поласувати ним. Єдина прикрість, що через деякий час після випікання випічка стає черствою. Проте є декілька секретів, як можна виправити ситуацію, передають Патріоти України.
Дотримуйтесь рекомендацій, відповідно до рецептури. Якщо ви вносите свої корективи, намагайтесь не знижувати температуру випікання. На слабкому вогні випічка точно засохне ще в духовці.
Разом із ним випічка може довше пролежати, залишаючись свіжою та м’якою. І це — манна крупа. Цінно, що додавати її можна майже до будь-якого тіста. Не використовують манну крупу у тісті для пельменів, у листковому, заварному та пісочному. Манку беруть у пропорції 1 ст.л. на 0,5 л рідини. Особливо це підходить для приготування хліба та пирогів.
Щоб вони таким залишались, додайте у тісто картопляний крохмаль. Він робить випічку ніжною та пухкою. На 4 ст.л. муки кладуть 1 ст.л. крохмалю. Нехай ваші пиріжки та пироги бути смачними та довго залишаються м’якими. Смачного!
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...
Приготування домашньої випічки – це справжнє мистецтво, яке вимагає уваги до деталей та дотримання певних правил. Однак, навіть досвідчені господині іноді стикаються з проблемою, коли булочки чи пироги виходять сухими та крихкими, передають Патріоти Ук...