Секрет досвідчених господинь! Що зробити, щоб відкриті банки консервації не псувались тижнями

Ділимось цікавим лайфхаком зберігання, який допоможе довше зберігати продукти свіжими, передають Патріоти України.

Це стосується стерильних баночок, які після відкриття зберігаються в холодильнику. Він допоможе і для домашньої консервації, і для томатної пасти, і навіть для магазинних паштетів. Разом з Ukr.Media розповідаємо про один секрет, який допоможе зберегти ваші заготовки надовго.

Лайфхак з кришкою

Відкрийте банку з заготовками. Нанесіть на кришку шар звичайної густої гірчиці. Закрийте банку кришкою. Гірчиця має антибактеріальні властивості, які допоможуть запобігти псуванню продуктів.

Розсіл для консервації

Додайте 1 чайну ложку сухої гірчиці в відкриту банку з огірками або помідорами. Перемішайте. Гірчиця не лише збереже ваші заготовки, але й додасть їм пікантного смаку.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, наскільки ви впевнена в собі людина

понеділок, 20 травень 2024, 6:09

Запорука досягнення будь-якої мети - це впевненість у собі та у своїх силах. Простий тест по картинці розповість, на якому рівні ваша самооцінка і чи вірите ви в себе та свій успіх. Довіртеся своїй інтуїції та оберіть картину, яка з першого погляду най...