Секрет досвідчених господинь! Що зробити з буряком, щоб борщ став, як у ресторані

У кожного кулінара траплялося, що борщ виходить не апетитного червоного кольору, а тьмяно-помаранчевого. Досвідчені кулінари знають, що секрет насиченого борщу криється в правильному приготуванні буряків. Разом із ProstoWay розповідаємо про поширені помилки, передають Патріоти України.

Помилки у приготуванні буряка

Варіння буряків разом з іншими овочами — важлива помилка. При цьому колір буряків "губиться" в загальній масі. Також не варто додавати сирий буряк в борщ — колір вимивається під час варіння.

Як правильно обробити буряк:

  1. Відваріть буряки в шкірці.
  2. Очистіть і натріть на тертці.
  3. Обсмажте на олії з цукром і томатною пастою.

Саме ці два компоненти зберігають колір. Цукор і томатна паста "закріплюють" колір буряків, роблячи борщ неймовірно апетитним.

Допоможуть два натуральні засоби! Як позбутися цвілі і неприємного запаху у пральній машині

понеділок, 24 лютий 2025, 9:45

Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...