У кожного кулінара траплялося, що борщ виходить не апетитного червоного кольору, а тьмяно-помаранчевого. Досвідчені кулінари знають, що секрет насиченого борщу криється в правильному приготуванні буряків. Разом із ProstoWay розповідаємо про поширені помилки, передають Патріоти України.
Варіння буряків разом з іншими овочами — важлива помилка. При цьому колір буряків "губиться" в загальній масі. Також не варто додавати сирий буряк в борщ — колір вимивається під час варіння.
Саме ці два компоненти зберігають колір. Цукор і томатна паста "закріплюють" колір буряків, роблячи борщ неймовірно апетитним.
Якщо ви постійно стаєте мішенню для комарів, тоді як люди поруч залишаються неушкодженими - справа не у випадковості. Науковці довели: комарі мають своїх улюбленців, і причина ховається у вашому тілі, звичках та навіть... генах, передають Патріоти Укра...
Уявіть, що ви поспішаєте в аеропорт. Часу обмаль, і потрібно швидко зібрати речі. Перед вами - кілька валіз, передають Патріоти України. Яку з них ви інтуїтивно оберете для подорожі? Не розмірковуйте занадто довго — просто довіртесь своєму внутрішньому...