Секрет досвідчених господинь! Що зробити з буряком, щоб борщ став, як у ресторані

У кожного кулінара траплялося, що борщ виходить не апетитного червоного кольору, а тьмяно-помаранчевого. Досвідчені кулінари знають, що секрет насиченого борщу криється в правильному приготуванні буряків. Разом із ProstoWay розповідаємо про поширені помилки, передають Патріоти України.

Помилки у приготуванні буряка

Варіння буряків разом з іншими овочами — важлива помилка. При цьому колір буряків "губиться" в загальній масі. Також не варто додавати сирий буряк в борщ — колір вимивається під час варіння.

Як правильно обробити буряк:

  1. Відваріть буряки в шкірці.
  2. Очистіть і натріть на тертці.
  3. Обсмажте на олії з цукром і томатною пастою.

Саме ці два компоненти зберігають колір. Цукор і томатна паста "закріплюють" колір буряків, роблячи борщ неймовірно апетитним.

Творять дива! Продукти для зниження холестерину - вони ще й дуже смачні

середа, 30 квітень 2025, 11:30

Ось список продуктів, які допомагають знизити рівень поганого холестерину (LDL) і підтримати здоров'я серця, передають Патріоти України.

Народні прикмети на 30 квітня. Якщо любите мед, сьогодні він особливо корисний

середа, 30 квітень 2025, 7:05

Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем (13 травня за старим) вшановують Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За юліанським календарем цього дня згадують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта, нагадують...