Секрет досвідчених господинь! Що зробити з рибою перед смаженням, щоб вона не розвалилася і не пригоріла

Нерідко смаження риби перетворюється на справжнє випробування - продукт пригорає та розвалюється. Досвідчені господині розповіли, як правильно готувати рибу, передають Патріоти України.

Як смажити рибу, щоб вона не розвалилася та не пригоріла?

Найчастіше риба під час смаження розвалюється через нестачу соняшникової олії. А тому його кількість має бути відповідною. Більшість переживає, що риба вбере в себе багато жиру, але є спосіб, як його кількість зменшити. Після приготування продукт потрібно перекласти на паперові рушники і промокнути, щоб забрати зайвий жир. Ну, а для тих, кому жирна їжа протипоказана, рибу краще запікати у духовці. Щоб риба не підгоріла в процесі приготування, потрібно зробити кілька неглибоких надрізів уздовж тушки.

Щоб правильно посмажити рибу потрібно:

  • додати багато рослинної олії
  • добре розігріти сковорідку
  • замаринувати рибу, занурити в яйце та борошно
  • смажити на середньому вогн

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...