Нерідко смаження риби перетворюється на справжнє випробування - продукт пригорає та розвалюється. Досвідчені господині розповіли, як правильно готувати рибу, передають Патріоти України.
Як смажити рибу, щоб вона не розвалилася та не пригоріла?
Найчастіше риба під час смаження розвалюється через нестачу соняшникової олії. А тому його кількість має бути відповідною. Більшість переживає, що риба вбере в себе багато жиру, але є спосіб, як його кількість зменшити. Після приготування продукт потрібно перекласти на паперові рушники і промокнути, щоб забрати зайвий жир. Ну, а для тих, кому жирна їжа протипоказана, рибу краще запікати у духовці. Щоб риба не підгоріла в процесі приготування, потрібно зробити кілька неглибоких надрізів уздовж тушки.
Щоб правильно посмажити рибу потрібно:
Чи викликає розігрів їжі в пластикових контейнерах рак? Це одне з найпоширеніших запитань, пов’язаних зі здоров’ям. На фоні стрімкого поширення дезінформації в інтернеті троє провідних медичних експертів розвінчують поширені міфи про причини та "лікува...
Догляд за травою на газоні часто недооцінюється садівниками. Взимку низький рівень освітлення, велика кількість дощів, періоди холодів та заморозків можуть послабити її, передають Патріоти України. Багато хто з нас вибігає на вулицю протягом перших теп...