Секрет досвідчених господинь! Що зробити з рибою перед смаженням, щоб вона не розвалилася і не пригоріла

Нерідко смаження риби перетворюється на справжнє випробування - продукт пригорає та розвалюється. Досвідчені господині розповіли, як правильно готувати рибу, передають Патріоти України.

Як смажити рибу, щоб вона не розвалилася та не пригоріла?

Найчастіше риба під час смаження розвалюється через нестачу соняшникової олії. А тому його кількість має бути відповідною. Більшість переживає, що риба вбере в себе багато жиру, але є спосіб, як його кількість зменшити. Після приготування продукт потрібно перекласти на паперові рушники і промокнути, щоб забрати зайвий жир. Ну, а для тих, кому жирна їжа протипоказана, рибу краще запікати у духовці. Щоб риба не підгоріла в процесі приготування, потрібно зробити кілька неглибоких надрізів уздовж тушки.

Щоб правильно посмажити рибу потрібно:

  • додати багато рослинної олії
  • добре розігріти сковорідку
  • замаринувати рибу, занурити в яйце та борошно
  • смажити на середньому вогн

Не відірватися! Як приготувати вдома кавовий сироп, щоб був смачніший за магазинний

субота, 6 вересень 2025, 12:30

Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...

Варто знати всім! Хакер назвав головні правила, як захистити себе від зламу і яких паролів варто уникати

субота, 6 вересень 2025, 12:28

Одна з найбільших неприємностей, що може трапитися з вами в інтернеті – це крадіжка пароля. Це дає хакерам доступ до ваших даних і відкриває чималі можливості для зловживань та шахрайства, передають Патріоти України. Втім, захистити себе можна, створив...