Всі ми любимо смачно поїсти, особливо смажену курочку. Але не завжди вона виходить соковитою. Особливо грудинка, яка найчастіше виходить сухою. Давайте приготуємо соковиту та ароматну курочку, від якої вся сім’я буде в повному захваті
Насамперед потрібно видалити всі кістки з стегон. Потім м’ясо треба замаринувати. У тарілку викласти м’ясо, додати до нього сіль, чорний перець та паприку. Також можна додати спеції на свій смак. Поступово розподілити приправи по всьому м’ясу і залишити маринуватися на 15 хвилин
Часник дрібно нарубати і обсмажити на розігрітій з невеликою кількістю олії на повільному вогні протягом 2 хвилин
Далі додати вогонь максимум і викласти в сковороду м’ясо. Обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки
Перець та помідори помити. Видалити шкірку у помідорів, у перцю видалити насіння. Нарізати на невеликі кубики або соломкою
У скороводу додати нарізані овочі та перемішати. Сюди додати 2 ст л соєвого соусу. Накрити кришкою та тушкувати приблизно 20 хвилин на повільному вогні
Наприкінці додати 1 ст л майонезу, перемішати. Накрити кришкою та ще тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
Посипати нарізаною зеленню та подати до столу
Соковита курочка готова.
Смачного!
Кохання може здаватися чарівним на початку, але не всі стосунки приносять щастя. Деякі чоловіки, навіть маючи привабливу зовнішність і харизму, здатні перетворити ваше життя на суцільну емоційну руїну. Вони забирають вашу енергію, самоповагу, час і нав...
Білок - одна з найважливіших поживних речовин для нашого тіла. Він відповідає за будову м’язів, здоров’я шкіри, волосся та нігтів, а також за підтримку імунітету. Якщо ви недоотримуєте білка, організм швидко це показує. Ось головні сигнали, на які варт...