
Всі ми любимо смачно поїсти, особливо смажену курочку. Але не завжди вона виходить соковитою. Особливо грудинка, яка найчастіше виходить сухою. Давайте приготуємо соковиту та ароматну курочку, від якої вся сім’я буде в повному захваті
Насамперед потрібно видалити всі кістки з стегон. Потім м’ясо треба замаринувати. У тарілку викласти м’ясо, додати до нього сіль, чорний перець та паприку. Також можна додати спеції на свій смак. Поступово розподілити приправи по всьому м’ясу і залишити маринуватися на 15 хвилин
Часник дрібно нарубати і обсмажити на розігрітій з невеликою кількістю олії на повільному вогні протягом 2 хвилин
Далі додати вогонь максимум і викласти в сковороду м’ясо. Обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки
Перець та помідори помити. Видалити шкірку у помідорів, у перцю видалити насіння. Нарізати на невеликі кубики або соломкою
У скороводу додати нарізані овочі та перемішати. Сюди додати 2 ст л соєвого соусу. Накрити кришкою та тушкувати приблизно 20 хвилин на повільному вогні
Наприкінці додати 1 ст л майонезу, перемішати. Накрити кришкою та ще тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
Посипати нарізаною зеленню та подати до столу
Соковита курочка готова.
Смачного!
Нове масштабне дослідження Кембриджського університету показало: мозок людини не розвивається рівномірно. Протягом життя він проходить п’ять великих епох, кожна з яких має власний переломний момент. Вчені проаналізували результати дифузійно-зваженого М...
Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...