Звісно, квасолю треба замочувати. Але і під час варіння варто дотримуватися певних рекомендацій. Також важливо звертати увагу на деталі, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що бобові під час варіння збільшуються у розмірах. Саме тому маленька каструля не підійде. Також слід подбати і про матеріал посуду — підійде каструля з нержавіючої сталі та товстим дном.
Цей інгредієнт вливають одразу після того, як закипить вода. Ця хитрість зменшить утворення піни, а квасоля не прилипатиме до дна посуду. Але не треба використовувати багато олії — достатньо чайної ложки.
Немає якогось ідеального "правильного" часу. Різні сорти квасолі готуються по-різному. Вам знадобиться від 30 хвилин до 2 годин. Тому варто під час варіння періодично перевіряти стан. Зварена квасоля не повинна перетворитись в кашу, вона має бути м’якою та легко роздавлюватися виделкою.
Мабуть, кожен любитель кішок не раз стикався з такою поведінкою: ви гладите улюбленця, а він раптом починає активно вилизуватися саме в тих місцях, де були ваші руки. Чому так відбувається? Відповідей кілька, і всі вони мають цілком логічне пояснення, ...
Пройдіть наш незвичайний психологічний тест: оберіть породу собаки - і дізнайтеся, яке послання вона має саме для вас, передають Патріоти України. Якщо ви обрали цю активну породу — у вас в душі справжній іскристий оптиміст!Його послання: «Ніколи не вт...