
Звісно, квасолю треба замочувати. Але і під час варіння варто дотримуватися певних рекомендацій. Також важливо звертати увагу на деталі, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що бобові під час варіння збільшуються у розмірах. Саме тому маленька каструля не підійде. Також слід подбати і про матеріал посуду — підійде каструля з нержавіючої сталі та товстим дном.
Цей інгредієнт вливають одразу після того, як закипить вода. Ця хитрість зменшить утворення піни, а квасоля не прилипатиме до дна посуду. Але не треба використовувати багато олії — достатньо чайної ложки.
Немає якогось ідеального "правильного" часу. Різні сорти квасолі готуються по-різному. Вам знадобиться від 30 хвилин до 2 годин. Тому варто під час варіння періодично перевіряти стан. Зварена квасоля не повинна перетворитись в кашу, вона має бути м’якою та легко роздавлюватися виделкою.
Напередодні Нового року багато українців намагаються робити генеральне прибирання в домі, аби почати новий період свого життя з щастя, удачі та багатства. Адже кожен знає, що чистота - запорука успіху, передають Патріоти України. Однак, у погоні за ним...
В Україну повернулися часи, коли важливо економити кожен ват електроенергії. А це означає, що варто почати вимикати з розетки деякі прилади навіть тоді, коли ви їх не використовуєте, передають Патріоти України. Ці гаджети сконструйовані так, що вони сп...