Звісно, квасолю треба замочувати. Але і під час варіння варто дотримуватися певних рекомендацій. Також важливо звертати увагу на деталі, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що бобові під час варіння збільшуються у розмірах. Саме тому маленька каструля не підійде. Також слід подбати і про матеріал посуду — підійде каструля з нержавіючої сталі та товстим дном.
Цей інгредієнт вливають одразу після того, як закипить вода. Ця хитрість зменшить утворення піни, а квасоля не прилипатиме до дна посуду. Але не треба використовувати багато олії — достатньо чайної ложки.
Немає якогось ідеального "правильного" часу. Різні сорти квасолі готуються по-різному. Вам знадобиться від 30 хвилин до 2 годин. Тому варто під час варіння періодично перевіряти стан. Зварена квасоля не повинна перетворитись в кашу, вона має бути м’якою та легко роздавлюватися виделкою.
Онкологічні захворювання дедалі частіше діагностують у людей молодшого віку, що викликає серйозне занепокоєння серед медиків. Незважаючи на прогрес у діагностиці та лікуванні, кількість випадків раку серед осіб до 50 років постійно зростає, передають П...
Хрусткі, соковиті, з ароматом диму і спецій - правильно замариновані овочі можуть легко обійти навіть найкращий шашлик. І головне - не потрібно ніякої магії, лише кілька інгредієнтів з вашої кухні, передають Патріоти України. Інгредієнти для маринаду (...