
Звісно, квасолю треба замочувати. Але і під час варіння варто дотримуватися певних рекомендацій. Також важливо звертати увагу на деталі, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що бобові під час варіння збільшуються у розмірах. Саме тому маленька каструля не підійде. Також слід подбати і про матеріал посуду — підійде каструля з нержавіючої сталі та товстим дном.
Цей інгредієнт вливають одразу після того, як закипить вода. Ця хитрість зменшить утворення піни, а квасоля не прилипатиме до дна посуду. Але не треба використовувати багато олії — достатньо чайної ложки.
Немає якогось ідеального "правильного" часу. Різні сорти квасолі готуються по-різному. Вам знадобиться від 30 хвилин до 2 годин. Тому варто під час варіння періодично перевіряти стан. Зварена квасоля не повинна перетворитись в кашу, вона має бути м’якою та легко роздавлюватися виделкою.
Блискуча підлога може швидко втратити свіжий вигляд через одну поширену помилку: залишки миючого засобу та надлишок води створюють липку плівку, яка притягує пил і бруд. Результат - замість чистоти, підлога швидко стає тьмяною, передають Патріоти Украї...
Оптичні ілюзії вже давно стали трендом, адже всього один погляд на зображення може підказати щось несподіване про характер людини. Подібні тести привертають увагу тим, що не потребують часу чи спеціальних знань, але допомагають замислитися над власними...