Домашні млинці можна готувати на воді, сметані, кефірі та навіть воді. Для того, щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати в тісто олію та розтоплене вершкове масло. передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смачних млинців із кисломолочним сиром, маковою начинкою та вишнями.
Інгредієнти для тіста:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. До яєць додайте цукор та сіль, змішайте вінчким. Додайте борошно| і потроху влийте молоко, постійно перемішуючи. Влийте все молоко, перемішайте до однорідності і налийте олію, перемішайте.
2. Смажте тонкі млинці з двох боків до готовності.
3. Сформуйте млинці.
У вересні поточного року корпорація Xiaomi оголосила про завершення програмної підтримки для шести своїх широко поширених моделей смартфонів, передають Патріоти України з посиланням на GizmoChina. Це рішення, яке є звичайною практикою в індустрії, сигн...
Ми звикли вважати нічник чи невеличке світло від зарядного пристрою безпечним і навіть корисним для орієнтації вночі. Але науковці попереджають: навіть тьмяне світло у спальні здатне шкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Дослідження показало, щ...