Секрет досвідчених господинь! Тонкі млинці, які не рвуться - ось що обов'язково треба додати до тіста

Домашні млинці можна готувати на воді, сметані, кефірі та навіть воді. Для того, щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати в тісто олію та розтоплене вершкове масло. передають Патріоти України.

Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смачних млинців із кисломолочним сиром, маковою начинкою та вишнями.

Інгредієнти для тіста:

  • яйця – 4 шт.
  • борошно – 5-7 ст. л.
  • молоко – 1,5 ст.
  • цукор – 3-4 ч. л.
  • сіль – дрібка
  • олія оливкова – 2 ст. л.

Начинка:

  • сир кисломолочний 5%+цукрова пудра
  • макова начинка
  • вишня 400 гр + 20 гр крохмалю + цукор до смаку, все змішати і трохи проварити в сотейнику

Спосіб приготування:

1. До яєць додайте цукор та сіль, змішайте вінчким. Додайте борошно| і потроху влийте молоко, постійно перемішуючи. Влийте все молоко, перемішайте до однорідності і налийте олію, перемішайте.

2. Смажте тонкі млинці з двох боків до готовності.

3. Сформуйте млинці.

Розставлено крапки над "і": Експерти пояснили, чи варто вимикати Wi-Fi-роутер на ніч

четвер, 25 грудень 2025, 23:10

Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...

Чому грибний суп може гірчити

четвер, 25 грудень 2025, 19:06

Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.