Домашні млинці можна готувати на воді, сметані, кефірі та навіть воді. Для того, щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати в тісто олію та розтоплене вершкове масло. передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смачних млинців із кисломолочним сиром, маковою начинкою та вишнями.
Інгредієнти для тіста:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. До яєць додайте цукор та сіль, змішайте вінчким. Додайте борошно| і потроху влийте молоко, постійно перемішуючи. Влийте все молоко, перемішайте до однорідності і налийте олію, перемішайте.
2. Смажте тонкі млинці з двох боків до готовності.
3. Сформуйте млинці.
Люди завжди прагнули контролювати свою вагу, іноді навіть ціною здоров’я. Ще в давнину зовнішній вигляд асоціювався з соціальним статусом і дисципліною. У Греції цінували помірність і гармонійну фігуру, а філософи, такі як Сократ і Гіппократ, наголошув...
Яйця - один із найпоширеніших продуктів, які щодня з’являються на нашому столі. Ми звикли вважати їх простими та добре знайомими, проте насправді вони приховують чимало цікавих особливостей, передають Патріоти України. Багато поширених уявлень про яйця...