Секрет досвідчених господинь! Тонкі млинці, які не рвуться - ось що обов'язково треба додати до тіста

Домашні млинці можна готувати на воді, сметані, кефірі та навіть воді. Для того, щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати в тісто олію та розтоплене вершкове масло. передають Патріоти України.

Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смачних млинців із кисломолочним сиром, маковою начинкою та вишнями.

Інгредієнти для тіста:

  • яйця – 4 шт.
  • борошно – 5-7 ст. л.
  • молоко – 1,5 ст.
  • цукор – 3-4 ч. л.
  • сіль – дрібка
  • олія оливкова – 2 ст. л.

Начинка:

  • сир кисломолочний 5%+цукрова пудра
  • макова начинка
  • вишня 400 гр + 20 гр крохмалю + цукор до смаку, все змішати і трохи проварити в сотейнику

Спосіб приготування:

1. До яєць додайте цукор та сіль, змішайте вінчким. Додайте борошно| і потроху влийте молоко, постійно перемішуючи. Влийте все молоко, перемішайте до однорідності і налийте олію, перемішайте.

2. Смажте тонкі млинці з двох боків до готовності.

3. Сформуйте млинці.

Дачникам на замітку! Чому помідори чорніють і гниють - помилки, яких слід уникати

п’ятниця, 6 червень 2025, 17:37

Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...

Влетить у копійку! Помилки водіїв, які збільшують витрату бенезину

п’ятниця, 6 червень 2025, 16:30

Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...