Секрет досвідчених господинь! Тонкі млинці, які не рвуться - ось що обов'язково треба додати до тіста

Домашні млинці можна готувати на воді, сметані, кефірі та навіть воді. Для того, щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати в тісто олію та розтоплене вершкове масло. передають Патріоти України.

Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смачних млинців із кисломолочним сиром, маковою начинкою та вишнями.

Інгредієнти для тіста:

  • яйця – 4 шт.
  • борошно – 5-7 ст. л.
  • молоко – 1,5 ст.
  • цукор – 3-4 ч. л.
  • сіль – дрібка
  • олія оливкова – 2 ст. л.

Начинка:

  • сир кисломолочний 5%+цукрова пудра
  • макова начинка
  • вишня 400 гр + 20 гр крохмалю + цукор до смаку, все змішати і трохи проварити в сотейнику

Спосіб приготування:

1. До яєць додайте цукор та сіль, змішайте вінчким. Додайте борошно| і потроху влийте молоко, постійно перемішуючи. Влийте все молоко, перемішайте до однорідності і налийте олію, перемішайте.

2. Смажте тонкі млинці з двох боків до готовності.

3. Сформуйте млинці.

Дачникам на замітку! Як підживити смородину восени, щоб кущі не вимерзли, а ягоди були великі й солодкі

понеділок, 20 жовтень 2025, 12:49

Для гарного врожаю наступного року і успішної зимівлі смородині необхідний осінній догляд, що включає обрізку та підживлення, пише Gazeta.ua, передають Патріоти України. Основні кроки:. 1. Обрізка (після листопаду): Видаліть старі (понад 6 років), хвор...

Накопичувати легко: ТОП-3 звички, які реально працюють і приносять гроші

понеділок, 20 жовтень 2025, 9:15

Заощаджувати буває складно, особливо якщо немає звички. Але навчитися цьому можна, як і будь-чому іншому. Ось три прості способи, які допоможуть помітити різницю на вашому рахунку вже за кілька місяців, передають Патріоти України. Найпростіший спосіб п...