Домашні млинці можна готувати на воді, сметані, кефірі та навіть воді. Для того, щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати в тісто олію та розтоплене вершкове масло. передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смачних млинців із кисломолочним сиром, маковою начинкою та вишнями.
Інгредієнти для тіста:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. До яєць додайте цукор та сіль, змішайте вінчким. Додайте борошно| і потроху влийте молоко, постійно перемішуючи. Влийте все молоко, перемішайте до однорідності і налийте олію, перемішайте.
2. Смажте тонкі млинці з двох боків до готовності.
3. Сформуйте млинці.
Для гарного врожаю наступного року і успішної зимівлі смородині необхідний осінній догляд, що включає обрізку та підживлення, пише Gazeta.ua, передають Патріоти України. Основні кроки:. 1. Обрізка (після листопаду): Видаліть старі (понад 6 років), хвор...
Заощаджувати буває складно, особливо якщо немає звички. Але навчитися цьому можна, як і будь-чому іншому. Ось три прості способи, які допоможуть помітити різницю на вашому рахунку вже за кілька місяців, передають Патріоти України. Найпростіший спосіб п...