Домашні млинці можна готувати на воді, сметані, кефірі та навіть воді. Для того, щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати в тісто олію та розтоплене вершкове масло. передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смачних млинців із кисломолочним сиром, маковою начинкою та вишнями.
Інгредієнти для тіста:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. До яєць додайте цукор та сіль, змішайте вінчким. Додайте борошно| і потроху влийте молоко, постійно перемішуючи. Влийте все молоко, перемішайте до однорідності і налийте олію, перемішайте.
2. Смажте тонкі млинці з двох боків до готовності.
3. Сформуйте млинці.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...