Секрет досвідчених господинь! Цей "чарівний" інгредієнт змінить смак рублених котлет

Не потрібно витрачати години, щоб приготувати смачний домашній обід. Готування рублених котлет займе мінімум часу, а додаткові інгредієнти зроблять смак більш корисним і цікавим, передають Патріоти України.

Як готувати

Треба нарізати дві курячі грудки на маленькі кубики і змішати з яйцем, столовою ложкою кукурудзяного крохмалю, вівсяних пластівців та з 50 мл кефіру.

Після цього потрібно переходити до оригінальніших добавок. Йдеться про шпинат та насіння льону.

Якщо про користь шпинату знає кожна господиня, то додавати насіння льону в котлети може бути чимось незвичайним. Справа в тому, що цей продукт дуже корисний через великий вміст жирних кислот, яких потребує людський організм.

Але тут важливо дотримуватися пропорцій. На дві курячі грудки буде достатньо 50 г шпинату і всього однієї столової ложки насіння.

Потім усі компоненти треба ретельно перемішати та сформувати котлети.

Смажити страву слід попередньо розігрітій з маслом сковороді.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...