Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсолом, який готується з трьох інгредієнтів, передають Патріоти України.
З настанням спеки в Україні почастішали скарги на укуси комах: комарі, мошки, кліщі, гедзі та навіть кімнатні клопи стали справжнім жахом. Але є простий спосіб запобігти свербінню, почервонінню й навіть інфекціям - потрібно лише дотримуватись техніки C...
Якщо ваша дитина кричить годинами, а малюк подруги солодко спить - справа, можливо, не у вихованні. Нове дослідження доводить: схильність до плачу та важке заспокоєння можуть бути закладені в генах, передають Патріоти України. Вчені з Уппсальського уні...