
З печінки можна приготувати багато різноманітних страв. Але цей продукт має виражений гіркий присмак. І його потрібно нейтралізувати. Для цього багато господинь використовують замочування, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, в чому найкраще замочувати печінку, щоб вона після приготування вийшла дійсно смачною. Можна обрати один з перелічених продуктів, який вам до вподоби.
Молоко
Цим інгредієнтом користуються найчастіше. Печінка стає значно м'якшою і має легкий солодкий смак.
Проста вода
Це дуже універсальний спосіб, адже вода є вдома завжди. Таким чином найкраще замочувати телячу печінку. Таке м'ясо не потребує різноманітних приправ чи додаткових компонентів, адже воно вже має яскравий смак.
Вершки
Мінеральна вода
Мінеральна вода не допоможе до кінця прибрати гіркий присмак продукту. Але ця рідина зробить м'ясо дуже м'яким.
Куряче філе часто вважають універсальним продуктом, але багато хто стикається з однією проблемою – після приготування м’ясо виходить сухим і жорстким, передають Патріоти України. Це трапляється навіть тоді, коли дотримуватись часу приготування. Є прос...
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...