Секрет досвідчених господинь! У чому замочити печінку, щоб вона не була гіркою

З печінки можна приготувати багато різноманітних страв. Але цей продукт має виражений гіркий присмак. І його потрібно нейтралізувати. Для цього багато господинь використовують замочування, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, в чому найкраще замочувати печінку, щоб вона після приготування вийшла дійсно смачною. Можна обрати один з перелічених продуктів, який вам до вподоби.

Молоко

Цим інгредієнтом користуються найчастіше. Печінка стає значно м'якшою і має легкий солодкий смак.

Проста вода

Це дуже універсальний спосіб, адже вода є вдома завжди. Таким чином найкраще замочувати телячу печінку. Таке м'ясо не потребує різноманітних приправ чи додаткових компонентів, адже воно вже має яскравий смак.

Вершки

У вершках замочують печінку тоді, коли з неї хочуть приготувати вишукану ресторанну страву. Вершки є ідеальним доповненням до різноманітних соусів. Також дуже смачно замочити печінку у вершках, якщо ви хочете приготувати паштет.

Мінеральна вода

Мінеральна вода не допоможе до кінця прибрати гіркий присмак продукту. Але ця рідина зробить м'ясо дуже м'яким.

Ефект здивує! Що буде з організмом, якщо їсти апельсини кожного дня

четвер, 27 лютий 2025, 23:10

Регулярне вживання апельсинів може допомогти зміцнити кістки та запобігти розвитку остеопорозу. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Їсти апельсини щодня можна, але варто дотримуватись деяких правил. Ніколи не вживайте цитрусові на голодний ...

Справа не в інтелекті? Вчені з’ясували, чому люди вірять у привид

четвер, 27 лютий 2025, 17:42

Британські науковці з Університету Манчестер Метрополітен та Ліверпульського університету Джона Мурса дослідили, що віра в привиди та надприродні явища тісно пов’язана з рівнем стресу. Виявилося, що люди, які переживають високий рівень тривожності та в...