З печінки можна приготувати багато різноманітних страв. Але цей продукт має виражений гіркий присмак. І його потрібно нейтралізувати. Для цього багато господинь використовують замочування, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, в чому найкраще замочувати печінку, щоб вона після приготування вийшла дійсно смачною. Можна обрати один з перелічених продуктів, який вам до вподоби.
Молоко
Цим інгредієнтом користуються найчастіше. Печінка стає значно м'якшою і має легкий солодкий смак.
Проста вода
Це дуже універсальний спосіб, адже вода є вдома завжди. Таким чином найкраще замочувати телячу печінку. Таке м'ясо не потребує різноманітних приправ чи додаткових компонентів, адже воно вже має яскравий смак.
Вершки
Мінеральна вода
Мінеральна вода не допоможе до кінця прибрати гіркий присмак продукту. Але ця рідина зробить м'ясо дуже м'яким.
Біла постільна білизна - класика, але потребує правильного догляду. Щоб простирадла, наволочки та підковдри залишалися білими, не можна прати їх з відбілювачем. Цей засіб не позбавить вас плям, а лише викличе пожовтіння тканини, передають Патріоти Укра...
Часто млинці наповнюють різноманітними начинками для додаткового смаку. Але можна піти й іншим шляхом. Як приготувати млинці з ягодами? Цікавий рецепт запропонували на YouTube-каналі SUPER KELINCHAK, передають Патріоти України. Він не потребує багато с...