З печінки можна приготувати багато різноманітних страв. Але цей продукт має виражений гіркий присмак. І його потрібно нейтралізувати. Для цього багато господинь використовують замочування, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, в чому найкраще замочувати печінку, щоб вона після приготування вийшла дійсно смачною. Можна обрати один з перелічених продуктів, який вам до вподоби.
Молоко
Цим інгредієнтом користуються найчастіше. Печінка стає значно м'якшою і має легкий солодкий смак.
Проста вода
Це дуже універсальний спосіб, адже вода є вдома завжди. Таким чином найкраще замочувати телячу печінку. Таке м'ясо не потребує різноманітних приправ чи додаткових компонентів, адже воно вже має яскравий смак.
Вершки
Мінеральна вода
Мінеральна вода не допоможе до кінця прибрати гіркий присмак продукту. Але ця рідина зробить м'ясо дуже м'яким.
Подорожуєте і потрібно швидко зарядити телефон? Безкоштовні USB-порти в громадських місцях - це зручно, але небезпечно, передають Патріоти України. Кіберексперти попереджають, що зловмисники можуть використовувати ці порти для непомітного встановлення ...
У спеку наш організм особливо вразливий до втрати рідини, і багато людей навіть не здогадуються, що страждають від хронічного зневоднення. Наслідки нестачі води проявляються у втраті енергії, зниженні концентрації та погіршенні самопочуття, передають П...