
З печінки можна приготувати багато різноманітних страв. Але цей продукт має виражений гіркий присмак. І його потрібно нейтралізувати. Для цього багато господинь використовують замочування, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, в чому найкраще замочувати печінку, щоб вона після приготування вийшла дійсно смачною. Можна обрати один з перелічених продуктів, який вам до вподоби.
Молоко
Цим інгредієнтом користуються найчастіше. Печінка стає значно м'якшою і має легкий солодкий смак.
Проста вода
Це дуже універсальний спосіб, адже вода є вдома завжди. Таким чином найкраще замочувати телячу печінку. Таке м'ясо не потребує різноманітних приправ чи додаткових компонентів, адже воно вже має яскравий смак.
Вершки
Мінеральна вода
Мінеральна вода не допоможе до кінця прибрати гіркий присмак продукту. Але ця рідина зробить м'ясо дуже м'яким.
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...
Енергетичні напої здатні піднімати артеріальний тиск швидше і різкіше, ніж сіль. Основні інгредієнти - кофеїн, гуарана та гіркий апельсин (синефрин) - стимулюють серцево-судинну систему, викликаючи викид адреналіну та різке звуження судин, передають Па...