Пельмені - мегапопулярна страва, їх люблять за простоту в приготуванні. Пельмені можна знайти практично в будь-якому холодильнику. Здавалося б, пельмені зможе приготувати навіть школяр, однак часом при приготуванні пельмені то склеюються, то розриваються, передають Патріоти України.
Заморожені пельмені зовсім не пластичні, тому грубою помилкою кидати холодні пельмені в окріп.Тісто через різницю температур обов’язково розшириться, а крохмаль – склеїться. В результаті пельмені луснуть і розваляться у воді.
Продукт найкраще кидати не в окріп, а в розігріту до 50 градусів воду. Щоб пельмені не тріснули під час варіння після закипання в каструлю потрібно додати трохи холодної води. Такий трюк допоможе зберегти рівномірну температуру нагрівання.
Дослідження показують: упевненість у собі - одне з найпривабливіших якостей у стосунках. Саме воно притягує людей, зачаровує індивідуальністю та залишає після себе незабутнє враження, передають Патріоти України. Але впевненість — це не вроджений дар, а...
Коли ви чуєте фразу "токсична людина", що приходить вам на думку? Можливо, маніпулятор або хтось, хто постійно псує настрій. Насправді ж токсичність проявляється у різних формах, і ось 9 найпоширеніших типів, з якими краще не мати справ, передають Патр...