Секрет досвідчених господинь! З якого м'яса виходить найсмачніша підлива - до картоплі, каші та макаронів

М'ясна підлива зробить будь-який гарнір дуже ситним. Таке доповнення потрібно просто протушкувати на сковорідці з томатним соусом. А щоб страва була в міру жирною та соковитою –-оберіть яловичину, передають Патріоти України.

Ідея приготування універсальної м'ясної підливи з яловичини до картоплі, каші та макаронів опублікована на сторінці фудблогерки Яни Гордановської (gordynovskaya) в Instagram. Для загустіння додайте борошно.

Інгредієнти:

  • 500-600 грам телятини (яблучко або ошийок)
  • 1 цибулина
  • рослинна олія для смаження
  • вершкове масло
  • 2 столові ложки борошна
  • лаврове листя, сіль, сухий часник, спеції
  • 3 чайні ложки томатної пасти
  • 450 мл. води.

Спосіб приготування:

1. Нарізати цибулю та обсмажити до готовності.

2. Нарізати телятину на невеликі шматочки.

3. Посолити, додати спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажити 20 хвилин.

4. Змішати томатну пасту з холодною водою.

5. До підсмаженої телятини додати борошно і добре розмішати.

6. Залити все томатним соусом, додати лаврове листя і накрити кришкою.

7. Тушкувати гуляш до мʼякого стану 1,5 години, періодично розмішуючи. За потреби можна додавати трішки кип'яченої води.

Помилка може коштувати здоров'я! Які правила вживання ліків категорично не можна порушувати

понеділок, 24 лютий 2025, 5:40

Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...

Які сережки доповнять легкий весняний образ

неділя, 23 лютий 2025, 19:23

Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...