Секрет досвідчених господинь! З якого м'яса виходить найсмачніша підлива - до картоплі, каші та макаронів

М'ясна підлива зробить будь-який гарнір дуже ситним. Таке доповнення потрібно просто протушкувати на сковорідці з томатним соусом. А щоб страва була в міру жирною та соковитою –-оберіть яловичину, передають Патріоти України.

Ідея приготування універсальної м'ясної підливи з яловичини до картоплі, каші та макаронів опублікована на сторінці фудблогерки Яни Гордановської (gordynovskaya) в Instagram. Для загустіння додайте борошно.

Інгредієнти:

  • 500-600 грам телятини (яблучко або ошийок)
  • 1 цибулина
  • рослинна олія для смаження
  • вершкове масло
  • 2 столові ложки борошна
  • лаврове листя, сіль, сухий часник, спеції
  • 3 чайні ложки томатної пасти
  • 450 мл. води.

Спосіб приготування:

1. Нарізати цибулю та обсмажити до готовності.

2. Нарізати телятину на невеликі шматочки.

3. Посолити, додати спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажити 20 хвилин.

4. Змішати томатну пасту з холодною водою.

5. До підсмаженої телятини додати борошно і добре розмішати.

6. Залити все томатним соусом, додати лаврове листя і накрити кришкою.

7. Тушкувати гуляш до мʼякого стану 1,5 години, періодично розмішуючи. За потреби можна додавати трішки кип'яченої води.

ТОП-5 маркетингових стратегій для збільшення замовлень через доставку їжі

п’ятниця, 11 квітень 2025, 15:13

Щоб клієнти обрали саме вашу доставку, потрібно не тільки запропонувати смачні страви, а й попрацювати з рекламою та маркетинговими інструментами. Стратегія має бути продуманою і націленою на результат. У цій статті ми розглянемо найефективніші стратег...

Можна попасти на податки або штраф: Що українцям треба знати про продаж власних речей в інтернеті

п’ятниця, 11 квітень 2025, 12:19

Контроль за малим бізнесом в Україні дедалі посилюється. Так, ФОПи не можуть продавати товари через «Нову пошту» з отриманням оплати готівкою, тільки безготівковий розрахунок. Однак із березня контроль посилився, тож під нього можуть підпасти ті, хто н...