Секрет досвідчених господинь! З якого м'яса виходить найсмачніша підлива - до картоплі, каші та макаронів

М'ясна підлива зробить будь-який гарнір дуже ситним. Таке доповнення потрібно просто протушкувати на сковорідці з томатним соусом. А щоб страва була в міру жирною та соковитою –-оберіть яловичину, передають Патріоти України.

Ідея приготування універсальної м'ясної підливи з яловичини до картоплі, каші та макаронів опублікована на сторінці фудблогерки Яни Гордановської (gordynovskaya) в Instagram. Для загустіння додайте борошно.

Інгредієнти:

  • 500-600 грам телятини (яблучко або ошийок)
  • 1 цибулина
  • рослинна олія для смаження
  • вершкове масло
  • 2 столові ложки борошна
  • лаврове листя, сіль, сухий часник, спеції
  • 3 чайні ложки томатної пасти
  • 450 мл. води.

Спосіб приготування:

1. Нарізати цибулю та обсмажити до готовності.

2. Нарізати телятину на невеликі шматочки.

3. Посолити, додати спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажити 20 хвилин.

4. Змішати томатну пасту з холодною водою.

5. До підсмаженої телятини додати борошно і добре розмішати.

6. Залити все томатним соусом, додати лаврове листя і накрити кришкою.

7. Тушкувати гуляш до мʼякого стану 1,5 години, періодично розмішуючи. За потреби можна додавати трішки кип'яченої води.

Водіям на замітку! Чому постійно сідає акумулятор в машині

неділя, 2 листопад 2025, 19:10

Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...

Що ви бачите на картинці? Цей тест розкриє, ви мрійник чи реаліст

неділя, 2 листопад 2025, 17:58

Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...