М'ясна підлива зробить будь-який гарнір дуже ситним. Таке доповнення потрібно просто протушкувати на сковорідці з томатним соусом. А щоб страва була в міру жирною та соковитою –-оберіть яловичину, передають Патріоти України.
Ідея приготування універсальної м'ясної підливи з яловичини до картоплі, каші та макаронів опублікована на сторінці фудблогерки Яни Гордановської (gordynovskaya) в Instagram. Для загустіння додайте борошно.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Нарізати цибулю та обсмажити до готовності.
2. Нарізати телятину на невеликі шматочки.
3. Посолити, додати спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажити 20 хвилин.
4. Змішати томатну пасту з холодною водою.
5. До підсмаженої телятини додати борошно і добре розмішати.
6. Залити все томатним соусом, додати лаврове листя і накрити кришкою.
7. Тушкувати гуляш до мʼякого стану 1,5 години, періодично розмішуючи. За потреби можна додавати трішки кип'яченої води.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...